اعظم گلزارمنش
مواد لازم برای 6-8 نفر
سیبزمینی پخته و حبه قندی خرد کرده 300 گرم
نمک و فلفل تند به میزان لازم
جعفری و گشنیز خرد کرده یک دوم پیمانه
کنسرو نخودفرنگی یک دوم پیمانه
فلفل دلمهای رنگی خرد کرده یک پیمانه
قارچ دکمهای 15 عدد
اورگانو 1 قاشق سوپخوری
تاپینگپیتزا دالیا 150گرم
خامه 300 گرم
تخممرغ همزده 4 عدد
کره 25 گرم
روغن زیتون 1 قاشق سوپخوری
روشتهیه
سیبزمینی، نمک، فلفل، جعفری، گشنیز، نخودفرنگی، فلفل دلمهای، قارچ، اورگانو و پنیر را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید. آنگاه خامه و تخممرغ را با هم مخلوط کنید و سپس به مواد فراهم کرده بیفزائید. حالا کره و روغن زیتون را در تابه مناسبی روی حرارت بگذارید تا گرم شود. اینک مواد فراهم کرده را در آن بریزید و سطح آن را صاف کنید، در تابه را بگذارید تا یک طرف فریتاتا بپزد. آن را زیر و رو کنید و طرف دیگر را نیز بپزید. اکنون فریتاتا را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بگذارید و برش بزنید.
منبع: شور و شیرین
بیشتر بخوانید:
پوره سالمون، سیب زمینی و اسفناج