Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 5 اردیبهشت 1403 - 13:54

13
بهمن
اسپرینگ رول

اسپرینگ رول

روغن و پیاز را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت اجاق تفت دهید. آن‌گاه مرغ را بیفزائید و تفت دهید.

اعظم گلزارمنش

مواد لازم برای 6-8 نفر

روغن به میزان لازم

پیاز ریز خرد کرده   1 عدد متوسط

فیله مرغ نواری خرد کرده  150 گرم

فلفل دلمه‌ای سبز و رنگی  خرد کرده1پیمانه

کلم سفید خلالی خرد کرده 2 پیمانه

کلم قرمز خرد کرده  1 پیمانه

بادمجان ریز خرد کرده 1 پیمانه

کدو ریز خرد کرده 1 پیمانه

نمک و فلفل به میزان لازم

جوانه ماش 1 پیمانه

سویا سس  1 قاشق سوپخوری

جعفری ریز خرد کرده 2 قاشق سوپخوری

پنیر موزارلای رنده‌کرده دالیا 150 گرم

خمیر فیلو به میزان لازم

روش‌تهیه

روغن و پیاز را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت اجاق تفت دهید. آن‌گاه مرغ را بیفزائید و تفت دهید. سپس فلفل دلمه‌ای، کلم سفید و قرمز، بادمجان و کدو را اضافه کنید و تفت دهید تا نرم شوند. حالا نمک، فلفل، جوانه ماش، سس سویا و جعفری را افزوده و پس از چند دقیقه حرارت را خاموش کنید تا قدری خنک شود. اینک پنیر را اضافه کنید. سپس خمیر را روی میز باز کرده هر بار قدری از مواد فراهم کرده رویش بریزید و مطابق شکل آن را رول کنید. حالا اسپرینگ رول‌ها را در روغن تفت دهید. مطابق شکل آن را بیارائید و با سس دلخواه آن را سرو نمائید.

منبع: شور و شیرین

بیشتر بخوانید:

اسپرینگ‌رول سیب‌زمینی به سبک ایتالیایی + دستور تهیه

 

 

برچسب ها: غذای بین الملل، آشپزباشی، اسپرینگ رول، زندگی آنلاین، شور و شیرین تعداد بازديد: 402 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فیلم روز
تصویر روز