Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 5 اردیبهشت 1403 - 18:34

23
مهر
مرغ شکم پُر گیلانی + طرز تهیه

مرغ شکم پُر گیلانی + طرز تهیه

مرغ شکم پر جز اون دسته غذاهاییه که خیلی به درد مهمونی‌ها و مجالس میخوره و کلا غذای مجلسی‌ای به حساب میاد. داخل شکم مرغ با مواد مختلفی پر میشه و هر منطقه از ایران مواد متفاوتی رو برای داخل شکم مرغ انتخاب میکنند.

مرغ شکم پر جز اون دسته غذاهاییه که خیلی به درد مهمونی‌ها و مجالس میخوره و کلا غذای مجلسی‌ای به حساب میاد. داخل شکم مرغ با مواد مختلفی پر میشه و هر منطقه از ایران مواد متفاوتی رو برای داخل شکم مرغ انتخاب میکنن که همگی لذیذ و خوشمزه هستن. ما در این مطلب طرز تهیه مرغ شکم پر گیلانی رو براتون آماده کردیم.

 

مواد لازم

  • مرغ کامل با پوست: ۱ عدد متوسط
  • سبزی معطر شامل (گشنیز، جعفری، برگ سیر تازه، چوچاق و خالواش): ۲۰۰ گرم
  • گردو آسیاب شده: ۳۰۰ گرم
  • پیاز داغ: ۲ قاشق غذاخوری
  • کره: ۴۰ گرم
  • رب انار: به مقدار لازم
  • زعفران دم کرده: به مقدار لازم
  • نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه مرغ شکم پُر گیلانی؛ سنتی و آبرومند

طرز تهیه:

۱. برای تهیه این مرغ شکم پر خوشمزه کافیه تا ابتدا مرغ رو مزه دار کنیم پس داخل یک کاسه کره آب شده، زعفران دم کرده، نمک و فلفل رو با هم خوب مخلوط میکنیم.

طرز تهیه مرغ شکم پُر گیلانی؛ سنتی و آبرومند

۲. حالا بیرون و داخل شکم مرغ رو کاملا به مواد آغشته کرده و مرغ رو برای یک شب تا صبح داخل یخچال میذاریم.

طرز تهیه مرغ شکم پُر گیلانی؛ سنتی و آبرومند

۳. روز بعد گردو آسیاب شده رو داخل ماهیتابه ریخته و فقط برای دو الی سه دقیقه تفت میدیم تا روغن پس بده. بعد پیاز داغ رو اضافه کرده و باز با هم کمی تفت میدیم.

طرز تهیه مرغ شکم پُر گیلانی؛ سنتی و آبرومند

۴. حالا نوبت به اضافه کردن رب اناره که مقدارش و ترش یا ملس بودن رب کاملا سلیقه ایه. بعد از اضافه کردن رب باز هم موادو کمی تفت میدیم.

طرز تهیه مرغ شکم پُر گیلانی؛ سنتی و آبرومند

۵. بعد سبزی‌های معطر که قبلا سرخ کردیم رو اضافه کرده و کمی تفت میدیم تا خوب مزه‌ی همو بگیرن و مخلوط بشن.

طرز تهیه مرغ شکم پُر گیلانی؛ سنتی و آبرومند

۶. دیگه مایه داخل شکم مرغ حاضره حالا بهش نمک اضافه کرده و مزه اش میکنیم و در صورتی که به رب بیشتری احتیاج بود اضافه میکنیم.

طرز تهیه مرغ شکم پُر گیلانی؛ سنتی و آبرومند

۷. مرغمون رو از یخچال بیرون میاریم و شکمش رو کاملا با مواد پر میکنیم. نیازی به دوختن مرغ نیست، چون داخل فر تهیه میشه و مواد بیرون نمیریزه.

طرز تهیه مرغ شکم پُر گیلانی؛ سنتی و آبرومند

۸. حالا مرغ رو داخل سینی‌ای که کفش رو چرب کردیم میذاریم و روی سینی رو با فویل کاملا میبندیم و سطح فویل رو هم سوراخ میکنیم.

طرز تهیه مرغ شکم پُر گیلانی؛ سنتی و آبرومند

۹. مرغ رو برای مدت ۱ ساعت داخل فری که از قبل روی دمای ۱۸۰ درجه گرم کردیم میپزیم. بعد از فر درش میاریم و فویل رو باز میکنیم.

طرز تهیه مرغ شکم پُر گیلانی؛ سنتی و آبرومند

۱۰. حالا دوباره مرغ رو داخل فر میذاریم و حدود نیم ساعت دیگه میپزیمش تا سطحش طلایی بشه.

طرز تهیه مرغ شکم پُر گیلانی؛ سنتی و آبرومند

 

منبع : برترینها

بیشتر بخوانید:

طرز تهیه ترشه تره گیلانی

خورشت شش‌انداز بادمجان + غذای خوشمزه گیلانی

خورش گمج کباب + یک غذای خوشمزه گیلانی

برچسب ها: مرغ، غذاهای محلی، مرغ شکم پر، غذاهای گیلانی، مرغ شکم پر گیلانی تعداد بازديد: 690 تعداد نظرات: 1

نظرات

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز