اعظم گلزارمنش
مواد لازم برای 6 نفر
کره 25 گرم
تخممرغ همزده 2 عدد
نمک و فلفل به میزان لازم
قارچ خرد کرده 10 عدد متوسط
بیکن خلالی خرد کرده 150 گرم
اسفناج خرد کرده 100 گرم
نان باگت کوچک 6 عدد
روغن زیتون یکچهارم پیمانه (60 میلیلیتر)
سیر له کرده 1 حبه درشت
شوید خشک 1 قاشق چایخوری
پنیر موزارلای رنده کرده 200 گرم
روشتهیه
کره را در تابه مناسبی آب کنید. آنگاه تخممرغ را بیفزائید، نمک و فلفل را اضافه کنید و پیوسته آن را هم بزنید تا نیمبند شود.
حالا از روی حرارت برداشته، قارچ، بیکن و اسفناج را جداگانه با کمی روغن روی حرارت تفت دهید سپس شکافی روی هر نان ایجاد کنید قدری از درون آن را خالی کرده و از ترکیب روغن زیتون، سیر و شوید داخل نان را آغشته کنید به مدت ده دقیقه در فر گرم کرده با دمای 200 درجه سانتیگراد نان را برشته کنید. اینک درون نانها را قدری پنیر بریزید و با تخممرغ، قارچ، بیکن و اسفناج پر کنید. دوباره قدری پنیر بریزید. سپس ده دقیقه دیگر در فر با همان دما آن را بپزید.
منبع: شور و شیرین
بیشتر بخوانبد: