Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 06:46

11
دی
خاچاپوری

خاچاپوری

کره را در تابه مناسبی آب کنید. آن‌گاه تخم‌‌مرغ را بیفزائید، نمک و فلفل را اضافه کنید و پیوسته آن را هم بزنید تا نیم‌بند شود.

اعظم گلزارمنش

مواد لازم برای 6 نفر

کره 25 گرم

تخم‌مرغ همزده 2 عدد

نمک و فلفل به میزان لازم

قارچ خرد کرده 10 عدد متوسط

بیکن خلالی خرد کرده 150 گرم

اسفناج خرد کرده 100 گرم

نان باگت کوچک 6 عدد

روغن زیتون یک‌چهارم پیمانه (60 میلی‌لیتر)

سیر له کرده 1 حبه درشت

شوید خشک 1 قاشق چایخوری

پنیر موزارلای رنده کرده 200 گرم

روش‌تهیه

کره را در تابه مناسبی آب کنید. آن‌گاه تخم‌‌مرغ را بیفزائید، نمک و فلفل را اضافه کنید و پیوسته آن را هم بزنید تا نیم‌بند شود.

حالا از روی حرارت برداشته، قارچ، بیکن و اسفناج را جداگانه با کمی روغن روی حرارت تفت دهید سپس شکافی روی هر نان ایجاد کنید قدری از درون آن را خالی کرده و از ترکیب روغن زیتون، سیر و شوید داخل نان را آغشته کنید به مدت ده دقیقه در فر گرم کرده با دمای 200 درجه سانتیگراد نان را برشته کنید. اینک درون نان‌ها را قدری پنیر بریزید و با تخم‌مرغ، قارچ، بیکن و اسفناج پر کنید. دوباره قدری پنیر بریزید. سپس ده دقیقه دیگر در فر با همان دما آن را بپزید.

منبع: شور و شیرین

بیشتر بخوانبد:

یوفکا‌ برگر

برچسب ها: ساندویچ، پنیر پیتزا، دالیا، شور و شیرین، خاچاپوری، غذای سریع تعداد بازديد: 465 تعداد نظرات: 0

ارسال نظر

فیلم روز
تصویر روز