Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 05:43

29
آبان
طرز تهیه باقلاقاتق؛ غذای خوشمزه گیلانی

طرز تهیه باقلاقاتق؛ غذای خوشمزه گیلانی

باقلاقاتق یکی از غذا‌های محلی استان گیلان است که گیاهی است و ترکیبی از انواع طعم‌های جذاب است و سریع هم درست می‌شود.

 حتی گوشت‌خوار‌ها هم گاهی اوقات از خوردن گوشت و مرغ خسته می‌شوند و هوس یک غذای گیاهی به سرشان می‌زند. چه چیز بهتر از اینکه سراغ غذا‌های محلی بدون گوشت و مرغ برویم؟ باقلاقاتق یکی از غذا‌های محلی استان گیلان است که گیاهی است و ترکیبی از انواع طعم‌های جذاب است و سریع هم درست می‌شود.

مواد لازم:

لوبیا کشاورزی: ۲ لیوان

شوید خشک: ۲ قاشق غذاخوری

تخم مرغ: ۲ عدد

سیر: ۴ حبه

طرز تهیه و دستور پخت:

۱. لوبیا‌ها را از چند ساعت قبل در آب جوش خیس دهید و ۲ بار بار آب آن را تعویض کنید. سپس پوست روی لوبیا را گرفته و آن را به دو نیم قسمت کنید. سیر را خرد کنید و در مقداری روغن تفت دهید، پس از اینکه بوی سیر بلند شد لوبیا‌ها را اضافه کنید و همراه با سیر چند دقیقه تفت دهید تا نیم پز شود. سپس شوید خشک را به خورش باقلا اضافه کنید.

۲. پس از اینکه کمی مواد را تفت دادید حدود ۲ – ۳ لیوان آب اضافه کنید (آب باید تا ۱ بند انگشت روی مواد را بگیرد)، در قابلمه را ببندید و با حرارت ملایم و به مدت ۱۵ دقیقه اجازه دهید باقلا بپزد و آب خورش کم شود (هر ۵ دقیقه به آرامی خورش را کمی هم بزنید تا ته نگیرد).

۳. پس از پختن باقلا‌ها دو عدد تخم مرغ را داخل خورشت بشکنید و با حرارت ملایم بگذارید تخم‌مرغ‌ها بسته شوند و خورش به روغن بیفتد. سپس خورش را در ظرف بریزید و همراه با برنج یا نان سرو کنید.

طرز تهیه باقلاقاتق؛ طعم جذابی از گیلان

فوت و فن‌ها:

- از ابتدا نمک را به خورشت اضافه نکنید، زیرا باعث دیر پختن لوبیا‌ها می‌شود. اگر به بوی سیر تازه حساسیت دارید به جای آن از پودر سیر استفاده کنید. اگر به جای شوید خشک از شوید تازه استفاده میکنید مقدار شوید را به دو برابر افزایش دهید و شوید را قبل از خرد کردن کاملا خشک کنید.

- مقدار تخم مرغ در این خورشت کاملا سلیقه‌ای است. می‌توانید از تخم مرغ تنها در داخل خورشت استفاده کنید یا فقط به عنوان تزئین روی آن تخم مرغ نیمرو کنید و قرار دهید. مقدار غلظت این خورشت به ذائقه افراد بستگی دارد، اگر خورش را سفت‌تر می‌پسندید کمی صبر کنید تا آب آن کشیده شود. در صورت موجود نبودن این نوع باقلا از باقلای سبز ریز یا لپه باقالی هم می‌توانید استفاده کنید.

منبع: ایرنا

بیشتر بخوانید:

طرز تهیه ترشه تره گیلانی

خورشت شش‌انداز بادمجان + غذای خوشمزه گیلانی

خورش گمج کباب + یک غذای خوشمزه گیلانی

 

برچسب ها: غذاهای شمالی، غذاهای گیلانی، باقالاقاتق، طرز تهیه باقلاقاتق تعداد بازديد: 454 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز