انسيه حافظی
مواد لازم ميگو پلو
برای 4-6 نفر
برنج 3 پیمانه
سركه 1 قاشق سوپخوری
نمك 1 قاشق چایخوری
زردچوبه 1 قاشق چایخوری
میگوی تمیز كرده 500 گرم
روغن به میزان لازم
سیر داغ 1 قاشق سوپخوری
پیاز داغ 2 قاشق سوپخوری
سبزی خردكرده* 500 گرم
ادویهی مخصوص ماهی 1 قاشق چایخوری
ادویهی كاری 1 قاشق چایخوری
فلفل قرمز 1 قاشق چایخوری
پودر زنجفیل 1 قاشق چایخوری
* تره، جعفری، شنبلیله، گشنیز
روش تهیه ميگو پلو
ابتدا برنج را آبكش كنید. آنگاه در قابلمهی مناسبی، آب بریزید و بجوشانید. سپس سركه، نمك، زردچوبه و میگو را بیفزائید، 2دقیقه بپزید و آبكش كنید. حالا در تابهی مناسبی روغن بریزید، سیر داغ، پیاز داغ و سبزی را اضافه نمائید و قدری تفت دهید. اكنون میگو، ادویهی مخصوص ماهی، ادویهی كاری، فلفل قرمز و زنجفیل را بیفزائید و 2 دقیقهی دیگر تفت دهید. اینك در قابلمهی مناسبی روغن بریزید و مایهی فراهم كرده را لابهلای پلو بدهید و آن را به مدت 30 دقیقه دم كنید.