اعظم گلزارمنش
مواد لازم برای 8 نفر
پیاز خرد کرده یکدوم پیمانه
روغن به میزان لازم
براکلی گلچهای خرد کرده و پخته 2 پیمانه (300 گرم)
فلفل دلمهای رنگی خرد کرده 1 پیمانه
ریحان خرد کرده 2 قاشق سوپخوری
پاستا پنه پخته 1 پیمانه
نمک و فلفل به میزان لازم
مرغ پخته و خرد کرده 1 پیمانه
پنیر موزارلا رنده کرده دالیا یکدوم پیمانه
تخممرغ همزده 6-8 عدد
پنیر اضافی یکدوم پیمانه
روش تهیه فریتاتای سبزیجات
فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد گرم کنید.
آنگاه در تابه مناسبی پیاز و قدری روغن را روی حرارت تفت دهید تا نرم و سبک شود.
حالا براکلی را بیفزائید و یک دقیقه دیگر تفت دهید.
سپس در ظرف مناسبی فلفل دلمهای، ریحان، پاستا، نمک، فلفل، مرغ و پنیر را به همراه پیازداغ و براکلی بریزید و مخلوط کنید.
اینک تخممرغها را افزوده و با مواد ترکیب کنید.
سپس ظرف مناسبی را با روغن آغشته کنید.
حالا مایه فراهم کرده را در آن بریزید، سطح آن را صاف کنید و پنیر بریزید.
اکنون در فر گرم کرده به مدت 20-30 دقیقه بپزید تا فریتا پخته و طلائی شود.
یادآوری
در صورت دلخواه میتوانید پس از نیمپز شدن، سطح فریتاتا را با پنیر اضافی بپوشانید تا زیباتر و خوشمزهتر شود.
بیشتر بخوانید:
کوکوی باقلا سبز