Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 19:00

12
مرداد
کوکوی باقلا‌ سبز

کوکوی باقلا‌ سبز

باقلا را بپزید، در صافی بریزید و تا آبش برود. آن‌گاه آن را پوره کنید. حالا سبزیجات را تمیز کرده ریز خرد کنید. سپس در ظرف مناسبی پوره باقلا، سبزیجات، پیاز،‌ سیر،‌ نمک و فلفل را مخلوط کنید.

اعظم گلزارمنش

 

مواد لازم برای 6 – 8 نفر 

باقلا سبز                     300 گرم

تره                              2 دسته 100 گرم

شوید                          1 بسته 50 گرم

جعفری                        1 بسته 50 گرم

گشنیز                         1 بسته 50 گرم

پیاز رنده کرده و آبگرفته    1 عدد متوسط

سیر له کرده                 1حبه

نمک و فلفل                 به میزان لازم

تخم‌مرغ همزده             4 – 5 عدد

روغن                         به میزان لازم

روش‌ تهیه کوکوی باقلا‌ سبز

باقلا را بپزید، در صافی بریزید و تا آبش برود. آن‌گاه آن را پوره کنید.

حالا سبزیجات را تمیز کرده ریز خرد کنید.

سپس در ظرف مناسبی پوره باقلا، سبزیجات، پیاز،‌ سیر،‌ نمک و فلفل را مخلوط کنید.

بعد تخم‌مرغ‌ها را بیفزائید و با مواد فراهم کرده ترکیب کنید.

اینک در تابه مناسبی روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید.

مایه کوکو را در روغن داغ بریزید و حرارت را ملایم کنید.

در تابه را بگذارید تا کوکو بپزد و برشته شود.

آن را برگردانید تا طرف دیگر آن هم برشته شود.

اکنون کوکوی باقلا را به اندازه دلخواهتان برش دهید و در ظرف مناسبی بگذارید.

منبع: شور و شیرین

بیشتر بخوانید:

کوکوی کینوا

کوکوی شیرین سبزیجات

 

برچسب ها: کوکو، آشپزباشی، زندگی آنلاین، کوکوی باقلا‌ سبز، کوکوی باقلا‌، دستور تهیه کوکوی باقلا‌ سبز، روش تهیه کوکوی باقلا‌ سبز تعداد بازديد: 477 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فیلم روز
تصویر روز