اعظم گلزارمنش
مواد لازم برای 6 – 8 نفر
باقلا سبز 300 گرم
تره 2 دسته 100 گرم
شوید 1 بسته 50 گرم
جعفری 1 بسته 50 گرم
گشنیز 1 بسته 50 گرم
پیاز رنده کرده و آبگرفته 1 عدد متوسط
سیر له کرده 1حبه
نمک و فلفل به میزان لازم
تخممرغ همزده 4 – 5 عدد
روغن به میزان لازم
روش تهیه کوکوی باقلا سبز
باقلا را بپزید، در صافی بریزید و تا آبش برود. آنگاه آن را پوره کنید.
حالا سبزیجات را تمیز کرده ریز خرد کنید.
سپس در ظرف مناسبی پوره باقلا، سبزیجات، پیاز، سیر، نمک و فلفل را مخلوط کنید.
بعد تخممرغها را بیفزائید و با مواد فراهم کرده ترکیب کنید.
اینک در تابه مناسبی روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید.
مایه کوکو را در روغن داغ بریزید و حرارت را ملایم کنید.
در تابه را بگذارید تا کوکو بپزد و برشته شود.
آن را برگردانید تا طرف دیگر آن هم برشته شود.
اکنون کوکوی باقلا را به اندازه دلخواهتان برش دهید و در ظرف مناسبی بگذارید.
منبع: شور و شیرین
بیشتر بخوانید:
کوکوی کینوا
کوکوی شیرین سبزیجات