نجمه درویش ملا
مواد لازم برای 4 نفر
روغن کنجد 3 قاشق سوپخوری
پیاز خلالی خرد کرده 1 عدد متوسط
سینه مرغ خلالی خرد کرده 1 عدد
نمک و فلفل به میزان لازم
زنجفیل تازه رنده کرده 1 قاشق سوپخوری
آب مرغ 5 قاشق سوپخوری
کرفس خرد کرده 250 گرم
هویج خلالی خرد کرده 250 گرم
سس سویا 3 قاشق سوپخوری
شکر 1 قاشق چایخوری
دارچین یکچهارم قاشق چایخوری
نودل 2 بسته
جوانه ماش 150 گرم
روش تهیه چامین مرغ و نودل
1 قاشق سوپخوری روغن کنجد را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت قرار دهید.
آنگاه پیاز، سینه مرغ، نمک، فلفل، زنجفیل را اضافه کرده، بهمدت 5 دقیقه تفت دهید.
سپس آب مرغ را بیفزائید و حرارت را کم کنید تا مواد کمی نرم شود.
حالا در تابهای دیگر کرفس و هویج را به همراه قدری آب بهمدت 15 دقیقه روی حرارت قرار دهید تا کمی نرم شود.
سپس آبکش کنید.
اکنون مخلوط هویج، کرفس، سویا سس، شکر و دارچین را به مواد فراهم کرده اضافه کنید و به مدت 15 دقیقه بپزید.
در این فاصله نودل را بپزید و آبکش کنید.
حالا نودل را با باقیمانده روغن کنجد 5 دقیقه تفت دهید.
سپس نودل را در ظرف مناسبی بکشید و مواد فراهم کرده را به آن اضافه و روی آن کنجد و جوانه ماش بپاشید.
یادآوری
* در صورت تمایل میتوان روغن کنجد را با روغن زیتون یا روغن مایع جایگزین کرد.
* میتوان جوانه ماش را بخارپز کرده و سپس به چامین اضافه نمایید.
* میتوان از هر طعم نودل دلخواه استفاده کرد.
منبع: شور و شیرین
بیشتر بخوانید: