کیان رنجبر
مواد لازم برای 4 نفر
روغن زیتون 3 قاشق سوپخوری
کرفس خرد کرده 1 ساقه
سیر له کرده 2 حبه
پیاز خرد کرده 1 عدد متوسط
آبگوشت 1 لیتر (4پیمانه)
برنج 300 گرم (معادل 2 پیمانه)
نمک به میزان لازم
کره 50 گرم
پنیر پارمسان 100 گرم
روش تهیه ریزوتو
روغن زیتون، کرفس، سیر و پیاز را در قابلمه مناسبی بریزید و تفت دهید.
آنگاه آبگوشت را بیفزائید و سبزیجات را بپزید تا قدری نرم شود.
سپس برنج، نمک و کره را اضافه کنید و با حرارت ملایم بپزید.
حالا ریزوتو را امتحان کنید.
وقتی کاملا پخت پنیر را اضافه کنید و در قابلمه را ببندید و 2 دقیقه صبر کنید.
اینک ریزتو را در ظرف مناسبی بکشید و سرو نمائید.
یادآوری
زمان پخت ریزوتو پس از تمام شدن آب آن ریزتو را به مدت 45 دقیقه دم کنید.
منبع: شور و شیرین
بیشتر بخوانید:
توپک برنج سرخ شده (ایتالیایی)
اسلایس برنج قهوه ای
آموزش انواع پلو