Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 23 آذر 1398 - 16:35

22
مرداد
ریزوتو

ریزوتو

روغن زیتون، کرفس، سیر و پیاز را در قابلمه مناسبی بریزید و تفت دهید. آن‌گاه آبگوشت را بیفزائید و سبزیجات را بپزید تا قدری نرم شود. سپس برنج، نمک و کره را اضافه کنید.

کیان رنجبر

 

مواد لازم برای 4 نفر 

روغن زیتون                     3 قاشق سوپخوری

کرفس خرد کرده              1 ساقه

سیر له کرده                   2 حبه

پیاز خرد کرده                  1 عدد متوسط

آبگوشت                        1 لیتر (4‌پیمانه)

برنج                             300 گرم (معادل 2 پیمانه)

نمک                             به میزان لازم

کره                               50 گرم

پنیر پارمسان                   100 گرم

روش تهیه ریزوتو

روغن زیتون، کرفس، سیر و پیاز را در قابلمه مناسبی بریزید و تفت دهید.

آن‌گاه آبگوشت را بیفزائید و سبزیجات را بپزید تا قدری نرم شود.

سپس برنج، نمک و کره را اضافه کنید و با حرارت ملایم بپزید.

حالا ریزوتو را امتحان کنید.

وقتی کاملا پخت پنیر را اضافه کنید و در قابلمه را ببندید و 2 دقیقه صبر کنید.

اینک ریزتو را در ظرف مناسبی بکشید و سرو نمائید.

یادآوری

زمان پخت ریزوتو پس از تمام شدن آب آن ریزتو را به مدت 45‌ دقیقه دم کنید. 

منبع: شور و شیرین

بیشتر بخوانید:

توپک برنج سرخ شده (ایتالیایی)

اسلایس برنج قهوه ای

آموزش انواع پلو

 

برچسب ها: آشپزی، آشپزباشی، زندگی آنلاین، دستور تهیه ریزوتو، ریزوتو تعداد بازديد: 154 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فیلم روز
تصویر روز