کیان رنجبر
مواد لازم برای 4 – 6 نفر
پیاز ریز خرد کرده 1 عدد متوسط
کره به میزان لازم
زنجفیل رنده کرده 1 قاشق سوپخوری
سیر له کرده 1 قاشق سوپخوری
فلفل سبز قلمی ریز خرد کرده 1 عدد
رب گوجهفرنگی 2 قاشق سوپخوری
ران مرغ 4 تکه
فیله گوجه ریز خرد کرده 2 عدد
بهارات (ادویه) 1 قاشق سوپخوری
ماست 2 قاشق سوپخوری
گشنیز خرد کرده 2 قاشق سوپخوری
نعنای خرد کرده 1 قاشق سوپخوری
برنج 3 پیمانه
هل 5 عدد
برگ بو 2 عدد
چوب دارچین 2 تکه
کره 100 گرم
نمک به میزان لازم
روش تهیه بریانی مرغ عربی
پیاز را به همراه کره تفت دهید.
آنگاه زنجفیل، سیر، فلفل و رب گوجهفرنگی را افزوده و مجدد تفت دهید.
سپس ران مرغ را به همراه گوجهفرنگی و بهارات بیفزائید تا همه مواد با هم ترکیب شوند.
حالا به میزان کافی آب اضافه کنید تا مرغ بپزد.
اینک ماست، گشنیز و نعنا را بیفزائید و صبر کنید تا خوراک جا بیفتد.
حالا برنج خیسانده را به همراه هل، برگ بو، چوب دارچین، کره، نمک و به میزان کافی آب در قابلمه مناسبی بریزید و روی اجاق بپزید.
آنگاه چلو را دم کنید.
سپس به همراه مرغ، بریانی عربی را در ظرف مناسبی سرو نمائید.
منبع: شور و شیرین
بیشتر بخوانید: