اعظم گلزارمنش
مواد لازم برای 4 -6 نفر
فیله گوساله خردكرده 500 گرم
سركه سفید 1 قاشق سوپخوری
ماست 80 میلیلیتر (یكسوم پیمانه)
مخلوط ادویه گرام ماسالاوكاری2 قاشق چایخوری
دارچین 1 قاشق چایخوری
پودر تخم گشنیز 1 قاشق چایخوری
زردچوبه 1 قاشق چایخوری
روغن مایع 2 قاشق سوپخوری
پیاز قرمز خردكرده 2 عدد
برنج 3 پیمانه
قرص عصاره گوشت 2 عدد
آب 6 پیمانه (1/5 لیتر)
گوجهفرنگی ریز خردكرده 380 گرم
گشنیز خردكرده 3 قاشق سوپخوری
كنسرو نخودفرنگی 1 پیمانه
دانه صنوبر یا خلال بادام برشته كرده سهچهارم پیمانه
روش تهیه بریانی گوشت
ابتدا در كاسه مناسبی گوشت، سركه، ماست، ادویه، دارچین، پودر تخم گشنیز و زردچوبه را مخلوط كنید، رویش را بپوشانید و یك شب در یخچال نگهدارید. سپس در ظرف مناسب مایكروویو، روغن و پیاز را بریزید و 6 دقیقه، در مایكروویو با قدرت 100 درصد بگذارید تا پیاز نرم شود.
اینك ظرف را از دستگاه بیرون آورید و برنج خیسانده، پیاز، مواد گوشتی مزهدار شده، مخلوط قرص گوشت و آب را با هم مخلوط سازید و دوباره به مدت 20 دقیقه، در مایكروویو با قدرت 70 درصد بگذارید. حالا ظرف حاوی بریانی را از دستگاه بیرون آورید و گوجهفرنگی، گشنیز و نخود فرنگی را بیفزائید و مخلوط كنید.
سپس دوباره ظرف را در دستگاه قرار دهید و این بار به مدت 3 دقیقه، با قدرت 100 درصد، بریانی را بپزید. اكنون بریانی را برای پذیرائی، در كاسه مناسبی بكشید و رویش را با دانه صنوبر یا بادام بیارائید.