اعظم گلزارمنش
مواد لازم برای 6 نفر
روغن کنجد 3 قاشق سوپخوری
پیاز قرمز خرد کرده 1 عدد متوسط
سیر له کرده 2 حبه
فیلة مرغ خرد کرده 400 گرم
پودر فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری
زردچوبه 1 قاشق چایخوری
چیلی قرمز تازه 1 عدد کوچک
پودر کاری یکدوم قاشق سوپخوری
پودر زیره یکچهارم قاشق چایخوری
بادامزمینی برشته کرده یکچهارم پیمانه
گشنیز تازه خرد کرده 1 قاشق سوپخوری
زعفران حلکرده 2 قاشق سوپخوری
برنج آبکش کرده 4 پیمانه
روش تهیه پلوی اسپایسی
روغن را در تابه مناسبی بریزید، پیاز را اضافه کنید و روی حرارت اجاق تفت دهید تا قدری طلائی شود.
آنگاه سیر و فیله مرغ را بیفزائید و تفت دهید.
حالا فلفل سیاه، زردچوبه، چیلی، کاری و زیره را اضافه کنید و 2 دقیقه دیگر تفت دهید.
سپس بادامزمینی، گشنیز و زعفران را افزوده و با برنج آبکش کرده ترکیب نمائید و به مدت 15 دقیقه آن را دم کنید.
اینک به دلخواه در ظرف مناسبی سرو نمائید.
یادآوری
* این پلو را بدون مرغ هم میتوان تهیه کرد.
منبع: شور و شیرین
بیشتر بخوانید: