اعظم گلزارمنش
مواد لازم برای 2 نفر
نان پیتزا 2 عدد
سس پستو 2 قاشق سوپخوری
روغن زیتون 1 قاشق سوپخوری
پنیر موزارلای دالیا 300 گرم
کیلکای تمیز کرده به میزان دلخواه
زیتون سبز و سیاه به میزان لازم
گوجهفرنگی گیلاسی 10 عدد
روش تهیه پیتزا ماهی کیلکا
نان پیتزای دالیا را روی میز قرار دهید.
آنگاه مخلوط روغن زیتون و سس پستو را روی سطح نانها بمالید و دوسوم از پنیر را رویش بپاشید.
حالا روی سطح پنیر را با ماهی کیلکای برشته کرده، زیتون و گوجه گیلاسی بیارائید.
سپس باقیمانده پنیر را روی سطح پیتزا بپاشید و در فر گرم کرده با دمای 200 درجه سانتیگراد در طبقه وسط به مدت تقریبی 20 دقیقه بپزید تا خمیر بپزد و پنیر برشته شود.
یادآوری
2 قاشق سوپخوری آرد، کمی نمک و یک دوم قاشق چایخوری زردچوبه را در ظرف مناسبی مخلوط کنید و ماهی تمیز کرده را در آن بغلتانید و در روغن فراوان داغ برشته کنید.
منبع: شور و شیرین
بیشتر بخوانید:
پیتزا بادمجان
آموزش انواع پیتزا