کیان رنجبر
مواد لازم برای 6 - 8 نفر
پیاز خرد کرده 300 گرم
روغن به میزان لازم
گوشت خرد کرده گوسفندی (راسته یا قلوه گاه) 450 گرم
زردچوبه یکدوم قاشق چایخوری
خلال بادام 200 گرم
رب گوجهفرنگی 50 تا 100 گرم
نمک و فلفل به میزان لازم
دارچین به میزان لازم
زعفران 2 تا 3 قاشق سوپخوری
آبلیمو یا آبغوره به میزان لازم
تخم مرغ 4 - 6 عدد
روش تهیه پیچاق قیمه
پیاز و روغن را در قابلمه مناسبی روی حرارت تفت دهید.
آنگاه گوشت را افزوده و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.
حالا زردچوبه، خلال بادام و رب گوجهفرنگی را بیفزائید و به میزان کافی آب اضافه کنید.
سپس حرارت را کم کنید تا خورش بپزد و جا بیفتد.
اینک نمک، فلفل، دارچین و زعفران را اضافه کنید.
خورش آماده برای پذیرائی میباشد.
در صورت دلخواه میتوانید به میزان لازم آبلیمو یا آبغوره اضافه نمائید.
یادآوری
* در هنگام سرو تخممرغها را به صورت نیمرو آماده کنید و روی خورش قرار دهید.
منبع: شور و شیرین
بیشتر بخوانید:
سوتی پلو (اردبیل)
حلوای سیاه اردبیل
خورش گوجه فرنگی گیلانی