Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 03:29

21
خرداد
پیچاق قیمه (اردبیل)

پیچاق قیمه (اردبیل)

پیاز و روغن را در قابلمه مناسبی روی حرارت تفت دهید. آن‌گاه گوشت را افزوده و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند. حالا زردچوبه، خلال بادام و رب گوجه‌فرنگی را بیفزائید.

کیان رنجبر

 

مواد لازم برای 6 - 8 نفر 

پیاز خرد کرده                                                300 گرم

روغن                                                          به میزان لازم

گوشت خرد کرده گوسفندی (راسته یا قلوه گاه)   450 گرم

زردچوبه                                                       یک‌دوم قاشق چایخوری

خلال بادام                                                    200 گرم

رب گوجه‌فرنگی                                             50 تا 100 گرم

نمک و فلفل                                                  به میزان لازم

دارچین                                                        به میزان لازم

زعفران                                                        2 تا 3 قاشق سوپخوری

آبلیمو یا آبغوره                                              به میزان لازم

تخم مرغ                                                      4 - 6 عدد

روش‌ تهیه پیچاق قیمه 

پیاز و روغن را در قابلمه مناسبی روی حرارت تفت دهید.

آن‌گاه گوشت را افزوده و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.

حالا زردچوبه، خلال بادام و رب گوجه‌فرنگی را بیفزائید و به میزان کافی آب اضافه کنید.

سپس حرارت را کم کنید تا خورش بپزد و جا بیفتد.

اینک نمک، فلفل، دارچین و زعفران را اضافه کنید.

خورش آماده برای پذیرائی می‌باشد.

در صورت دلخواه می‌توانید به میزان لازم آبلیمو یا آبغوره اضافه نمائید.

یادآوری

* در هنگام سرو تخم‌مرغ‌ها را به صورت نیمرو آماده کنید و روی خورش قرار دهید.

منبع: شور و شیرین

بیشتر بخوانید:

سوتی‌ پلو (اردبیل)

حلوای سیاه اردبیل

خورش گوجه فرنگی گیلانی

 

برچسب ها: آشپزی، آموزش آشپزی، آشپزباشی، زندگی آنلاین، پیچاق قیمه، غذای اردبیل، آشپزی اردبیل، دستور تهیه پیچاق قیمه، روش تهیه پیچاق قیمه، طرز تهیه پیچاق قیمه تعداد بازديد: 521 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فیلم روز
تصویر روز