Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 31 فروردین 1403 - 11:21

3
شهریور
حلوای سیاه اردبیل

حلوای سیاه اردبیل

هر دو آرد را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق تفت دهید تا بوی خوش آرد بلند شود ولی رنگش تغییر نكند! آن‌گاه آب را بیفزائید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا مخلوط گرم شود.

مژگان فرهنگ

 

 

مواد لازم برای 46 ظرف كوچك

آرد نان سنگك          400 گرم

آرد جوانه گندم         100 گرم

آب                       250 میلی‌لیتر (1پیمانه)

كره                      180 گرم

ادویه مخصوص         1 قاشق سوپخوری

(هل، زنجفیل، پودر گل سرخ، فلفل قرمز، فلفل‌سیاه، جوز هندی، زردچوبه، زیره و میخك)

گردوی آسیاب كرده  100 گرم

كنجد                   50 گرم

شیره خرما            500 میلی‌لیتر (2 پیمانه)

 روش تهیه حلوای سیاه اردبیل

هر دو آرد را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق تفت دهید تا بوی خوش آرد بلند شود ولی رنگش تغییر نكند! آن‌گاه آب را بیفزائید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا مخلوط گرم شود. سپس كره را كم‌كم به آن اضافه كنید و مایه را پیوسته هم بزنید تا صاف و یكدست شود و آرد طلائی‌رنگ شود.

سپس ادویه‌ها، گردو و كنجد را بیفزائید و در اواخر پخت، شیره خرما را درون حلوا بریزید. پس از 15 دقیقه، حلوا را از روی حرارت بردارید و برای پذیرائی در كپسول‌های كاغذی كوچك بریزید و با پودر بادام و پودر پسته بیارائید.

 

برچسب ها: آموزش حلوا، روش تهیه حلوا، حلوا، حلوای سیاه، حلوای سیاه اردبیل، مواد لازم حلوا تعداد بازديد: 922 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز