Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 04:11

17
خرداد
سوپ قارچ سفید ؛ یک پیش غذای سبک و خوشمزه

سوپ قارچ سفید ؛ یک پیش غذای سبک و خوشمزه

سوپ‌های ساخته شده با قارچ جزو سوپ‌های مشهور و قدیمی هستند. نوع ایتالیایی و فرانسوی آن که با سس بشامل درست می‌شود از سایرین معروف‌تر است.

سوپ قارچ سفید یک نوع سوپ ساده است که از سس سفید با خامه یا شیر برای غلظت خود بهتره می‌گیرد. معمولا به این سوپ آب مرغ هم برای طعم بیشتر اضافه می‌شود. سوپ قارچ اغلب به عنوان همراه غذا‌ها و یا به تنهایی به عنوان یک وعده غذایی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

 این نوع سوپ ساده، اما خوشمزه است. قارچ کمی سنگین و دیر هضم است بنابراین بهتر است که این سوپ به تنهایی مصرف شود و در صورت همراهی با غذا‌های دیگر مقدار کمی از آن را به عنوان پیش غذا بکشید.

مواد لازم:

آب: ۸ پیمانه

آب مرغ یا آب سبزیجات: ۲ پیمانه

سیب زمینی: ۳ تا ۴ عدد متوسط

قارچ: ۹۰۰ گرم

شیر: ۲ و ۱/۲ پیمانه یا یک پیمانه شیر+ یک پیمانه خامه

آرد: ۴ قاشق غذاخوری یا ۵ قاشق در صورت غلیظ کردن سوپ

هویج رنده شده: ۱ عدد بزرگ

پیاز ریز رنده شده: ۱ عدد متوسط

کره: ۳ قاشق غذاخوری

ادویه: ۲ قاشق چایخوری

نمک و فلفل سیاه: به اندازه لازم

جعفری یا شوید: ۱/۳ پیمانه (یا هر دو با هم)

سوپ قارچ سفید؛ ساده، اما خوشمزه

دستورالعمل:

۱. سیب زمینی‌های پوست گرفته را به همراه ۸ پیمانه آب و ۲ پیمانه آب مرغ داخل قابلمه بریزید. بگذارید سیب زمینی‌ها کمی جوش ملایم بخورند و پختن را به مدت ۱۰ دقیقه یا تا زمانی که تقریبا پخته باشند، ادامه دهید. در همین حین، قارچ‌ها را روی حرارت متوسط گاز داخل ماهیتابه نچسب تفت دهید تا زمانی که کمی قهوه‌ای و نرم شوند. قارچ‌ها را به سوپ اضافه کنید و پختن را به مدت ۵ تا ۸ دقیقه ادامه دهید.

۲. در همان ماهیتابه‌ای که قارچ‌ها را تفت داده بودید، ۳ قاشق غذاخوری کره اضافه کنید، پیاز و هویج رنده شده را هم داخل کره بریزید و آن‌ها را تفت دهید تا زمانی که طلایی شوند یعنی حدود ۸ تا ۱۰ دقیقه. سپس این ترکیب را به قابلمه سوپ اضافه کنید. کسانی که پیاز دوست ندارند می‌توانند این ترکیب را در غذاساز یا مخلوط کن، پوره کنند سپس در قابلمه بریزند.

۳. ۲ و نیم پیمانه شیر را با ۴ قاشق غذاخوری آرد مخلوط کنید تا زمانی که صاف و یکدست شود. حالا این مخلوط را به سوپ اضافه کنید. سوپ را با فلفل سیاه و نمک مزه دار کنید (می‌توانید از ادویه هم استفاده نکنید). ۱/۳ پیمانه جعفری یا شوید خرد شده یا مخلوطی از هر دو را داخل سوپ بریزید. آن را به جوش آورید تا چند دقیقه قل بخورد. سیب زمینی‌ها را چک کنید ببینید کاملا پخته‌اند یا نه، حالا سوپ را از روی گاز بردارید. این سوپ را می‌توانید با نان برشته سرو کنید.

 

منبع:برترین ها

بیشتر بخوانید:

آش ترش ملایری‌ها ؛ یک آش محلی خوشمزه

خورش گمج کباب + یک غذای خوشمزه گیلانی

سوپ نخود فرنگی، یک سوپ ویژه برای افطار

برچسب ها: آموزش آشپزی، سس بشامل، سوپ قارچ سفید تعداد بازديد: 664 تعداد نظرات: 1

نظرات

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز