معصومه فلاحی
مواد لازم برای 4-6 نفر
پیاز 1 عدد
مخلوط کره و روغن به میزان لازم
گوشت خورشی 300 گرم
ادویه خورشی یک قاشق سوپخوری
فلفل قرمز به میزان لازم
پودر عصارۀ گوشت 1 عدد
آب جوش به میزان لازم
نمک و زردچوبه به میزان لازم
پیاز داغ 3 قاشق سوپخوری
سیب زمینی پخته و ریز خرد کرده 2 عدد
شوید خشک 2 قاشق سوپخوری
نخود پخته یک پیمانه
بادمجان حلقه ای خرد کرده و تفت داده 2 عدد
برنج 3 پیمانه
روش تهیه پلوی مراکشی
پیاز را همراه با کره و روغن تفت دهید تا سبک و طلائی شود.
آن گاه گوشت را بیفزائید و بعد از کمی تفت دادن ادویه و فلفل را افزوده تا گوشت تغییر رنگ دهد.
سپس عصاره را در آب جوش حل کنید و به گوشت بیفزائید و اجازه دهید تا گوشت پخته شود و آب آن کشیده شود.
حالا نمک، زردچوبه، پیاز داغ، سیب زمینی، شوید، نخود و بادمجان را اضافه کنید و مواد را خوب باهم مخلوط نمائید.
اینک برنج آبکشیده را با مواد فراهم کرده مخلوط کنید.
در قابلمۀ مناسبی قدری روغن بریزید و مخلوط فراهمکرده را در قابلمه ریخته و به مدت تقریبی 30 دقیقه دم بگذارید.
منبع: شور و شیرین
بیشتر بخوانید:
پلو هفت رنگ
بریانی پلوی حیدرآبادی
سبزی پلو با کیلکای برشته
پلو و خورش بامیه هندی
مانی پلو دامغان
آموزش انواع پلو
شیرین پلوی گیلان