Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 05:05

22
فروردین
شیرین پلوی گیلان

شیرین پلوی گیلان

برنج را بخیسانید، بپزید و آبکش کنید. آن گاه آن را به مدت تقریبی 45 دقیقه دم بگذارید. سپس گوشت را با پیاز، نمک و فلفل خوب ورز دهید و کوفته ریزه درست کنید.

علی قاضی‌زاده

 

موادلازم برای 6-8 نفر 

برنج                                        4 پیمانه

گوشت چرخکرده                       300 گرم

پیاز رنده کرده                            1 عدد متوسط

نمک و فلفل سیاه                      به میزان لازم

روغن                                      به میزان لازم

خلال پسته                              100 گرم

خلال بادام                               100 گرم

خرمای هسته گرفته                  15 عدد

زرشک                                    100 گرم

قیسی                                   100 گرم

هویج رنده کرده                        3 عدد متوسط

خلال نارنج شیرین کرده              چهار قاشق سوپخوری

زعفران                                   3 قاشق سوپخوری

روش‌ تهیه شیرین پلوی گیلان 

برنج  را بخیسانید، بپزید و آبکش کنید.

آن گاه آن را به مدت تقریبی 45 دقیقه دم بگذارید.

سپس گوشت را با پیاز، نمک و فلفل خوب ورز دهید و کوفته ریزه درست کنید و در روغن داغ سرخ نمائید.

اینک خلال پسته، خلال بادام، خرما و زرشک را جداگانه تفت دهید.

قیسی‌ها را نیز دو نیم کرده و تفت دهید.

در ادامه هویج‌ و خلال نارنج را اندکی تفت دهید و کنار بگذارید.

اینک پلو را در ظرف مناسبی بکشید و با زعفران و مواد فراهم کرده بیارائید.

منبع: شور و شیرین

 

بیشتر بخوانید:

سبزی پلو با کیلکای برشته

پلو و خورش بامیه هندی

مانی پلو دامغان

آموزش انواع پلو

 

برچسب ها: آشپزباشی، زندگی آنلاین، شیرین پلو، شور و شیرین، شیرین پلوی گیلان، غذای گیلانی، آشپزی شمال تعداد بازديد: 588 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فیلم روز
تصویر روز