علی قاضیزاده
موادلازم برای 6-8 نفر
برنج 4 پیمانه
گوشت چرخکرده 300 گرم
پیاز رنده کرده 1 عدد متوسط
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
روغن به میزان لازم
خلال پسته 100 گرم
خلال بادام 100 گرم
خرمای هسته گرفته 15 عدد
زرشک 100 گرم
قیسی 100 گرم
هویج رنده کرده 3 عدد متوسط
خلال نارنج شیرین کرده چهار قاشق سوپخوری
زعفران 3 قاشق سوپخوری
روش تهیه شیرین پلوی گیلان
برنج را بخیسانید، بپزید و آبکش کنید.
آن گاه آن را به مدت تقریبی 45 دقیقه دم بگذارید.
سپس گوشت را با پیاز، نمک و فلفل خوب ورز دهید و کوفته ریزه درست کنید و در روغن داغ سرخ نمائید.
اینک خلال پسته، خلال بادام، خرما و زرشک را جداگانه تفت دهید.
قیسیها را نیز دو نیم کرده و تفت دهید.
در ادامه هویج و خلال نارنج را اندکی تفت دهید و کنار بگذارید.
اینک پلو را در ظرف مناسبی بکشید و با زعفران و مواد فراهم کرده بیارائید.
منبع: شور و شیرین
بیشتر بخوانید:
سبزی پلو با کیلکای برشته
پلو و خورش بامیه هندی
مانی پلو دامغان
آموزش انواع پلو