پوراندخت نمیرانیان
مواد لازم
گردو 100 گرم
بادام پوست كنده 50 گرم
پنیر سفید 500 گرم
نعنای خشك 1 قاشق چایخوری
روش تهیه
گردو و بادام را بخیسانید و روی پارچهی تمیزی پهن كنید تا رطوبتش گرفته شود. آنگاه گردو، بادام و پنیر را در كاسهی دستگاه غذاساز بریزید و مخلوط كنید، حالا هر بار به اندازهی یك قاشق چایخوری از مخلوط فراهم كرده بردارید و به شكل توپ درآورید و در نعنای خشك بغلتانید.
حالا در ظرف مناسبی قدری خردههای نان خشك بریزید و توپهای پنیر را در لابهلای خردهنان بگذارید و به مدت یكهفته در یخچال نگه دارید.