Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 4 اردیبهشت 1403 - 15:10

11
مهر
تِمپورای میگو

تِمپورای میگو

میگوهای پاك كرده را در آرد ذرت بغلتانید و بعد در خمیر تمپورا فرو ببرید و در روغن داغ سرخ كنید. سپس میگوهای سرخكرده را در ظرف مناسبی بچینید و با سس میل كنید.

اعظم گلزارمنش

 

 

مواد لازم برای 4 نفر

شاه میگو                              12 عدد

آرد ذرت                                3 قاشق سوپخوری

روغن مخصوص سرخ‌كردنی     به میزان لازم

مواد لازم برای تهیه خمیر تمپورا

آرد                                    100 گرم

بیكینگ‌پودر                       یك‌دوم قاشق چایخوری

نمك                               یك‌چهارم قاشق چایخوری

زرده تخم‌مرغ                   1 عدد

آب یخ                            200 میلی‌لیتر

 مواد لازم برای تهیه سس

آب مرغ                       80 میلی‌لیتر (یك‌سوم پیمانه)

سویا سس                 3 قاشق سوپخوری

ماءالشعیر                   4-6 قاشق سوپخوری

شكر                         2 قاشق سوپخوری

 روش تهیه تِمپورای میگو

میگوهای پاك كرده را در آرد ذرت بغلتانید و بعد در خمیر تمپورا فرو ببرید و در روغن داغ سرخ كنید. سپس میگوهای سرخكرده را در ظرف مناسبی بچینید و با سس میل كنید.

روش تهیه خمیر تمپورا: آرد، بیكینگ‌پودر، نمك، زرده تخم‌مرغ و آب یخ را در كاسه مناسبی بریزید و به آرامی مخلوط كنید. آن‌گاه مایه فراهم‌كرده را به مدت تقریبی 20دقیقه، در یخچال نگه دارید.

روش تهیه سس: آب مرغ، سویا سس، ماءالشعیر و شكر را در شیشه بریزید و درش را محكم ببندید و خوب تكان دهید تا سس صاف و یكدست شود.

 

برچسب ها: میگو، روش تهیه تِمپورای میگو، تهیه تِمپورای میگو، آموزش تِمپورای میگو، آشپزی با تِمپورای میگو، مواد لازم تِمپورای میگو، تهیه تمپورای تعداد بازديد: 593 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز