اعظم گلزارمنش
مواد لازم برای 4 نفر
شاه میگو 12 عدد
آرد ذرت 3 قاشق سوپخوری
روغن مخصوص سرخكردنی به میزان لازم
مواد لازم برای تهیه خمیر تمپورا
آرد 100 گرم
بیكینگپودر یكدوم قاشق چایخوری
نمك یكچهارم قاشق چایخوری
زرده تخممرغ 1 عدد
آب یخ 200 میلیلیتر
مواد لازم برای تهیه سس
آب مرغ 80 میلیلیتر (یكسوم پیمانه)
سویا سس 3 قاشق سوپخوری
ماءالشعیر 4-6 قاشق سوپخوری
شكر 2 قاشق سوپخوری
روش تهیه تِمپورای میگو
میگوهای پاك كرده را در آرد ذرت بغلتانید و بعد در خمیر تمپورا فرو ببرید و در روغن داغ سرخ كنید. سپس میگوهای سرخكرده را در ظرف مناسبی بچینید و با سس میل كنید.
روش تهیه خمیر تمپورا: آرد، بیكینگپودر، نمك، زرده تخممرغ و آب یخ را در كاسه مناسبی بریزید و به آرامی مخلوط كنید. آنگاه مایه فراهمكرده را به مدت تقریبی 20دقیقه، در یخچال نگه دارید.
روش تهیه سس: آب مرغ، سویا سس، ماءالشعیر و شكر را در شیشه بریزید و درش را محكم ببندید و خوب تكان دهید تا سس صاف و یكدست شود.