Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 01:02

13
بهمن
نان لبو و عسل

نان لبو و عسل

300 گرم از آرد، چغندر، مایه خمیر، نمک و شکر را در کاسۀ مناسبی بریزید و مخلوط کنید. آن گاه روغن، آب و شیر را به این مخلوط بیفزائید و مواد را هم بزنید.

آرزو مقدم

 

مواد لازم برای 3 قرص نان 

آرد                                             حدود 350 - 500 گرم

چغندر قرمز ریز رنده شده                یک عدد متوسط

مایه خمیر فوری                            2 قاشق چایخوری

نمک                                           یک چهارم قاشق چایخوری

شکر سفید یا قهوه ای                   یک قاشق سوپخوری

روغن مایع                                    2 قاشق سوپخوری

آب ولرم                                      125میلی لیتر (یک دوم پیمانه)

شیر ولرم                                    125میلی لیتر (یک دوم پیمانه)

گردوی خرد کرده                           80 گرم

عسل                                          40 گرم

روش تهیه نان لبو و عسل

300 گرم از آرد، چغندر، مایه خمیر، نمک و شکر را در کاسۀ مناسبی بریزید و مخلوط کنید.

آن گاه روغن ،آب و شیر را به این مخلوط بیفزائید و مواد را هم بزنید.

سپس گردو و عسل را افزوده و مخلوط کنید و چنانچه خمیر فراهم کرده چسبنده بود، باقیماندۀ آرد را کم کم به آن بیفزائید تا خمیر نرم و مناسبی حاصل شود.

حالا خمیر فراهم کرده را روی سطح آرد پاشیده ورز دهید تا صاف و یکدست شود و بعد آن را در کاسۀ چربکرده بگذارید.

رویش را با سلفون بپوشانید و در جای گرم، به مدت یک ساعت و نیم استراحت دهید.

اکنون فر را با دمای 180 درجۀ سانتیگراد گرم کنید و خمیر را به سه قسمت مساوی تقسیم نمائید.

آن گاه سینی شیرینی پزی را با کاغذ روغنی بپوشانید و روی کاغذ اندکی آرد بپاشید.

اینک هریک از خمیرها را به شکل توپ درآورید و روی سینی بگذارید.

سپس روی خمیرها را با پارچۀ تمیزی بپوشانید و 20 دقیقۀ دیگر در جای گرم نگه دارید تا حجمشان دو برابر شود.

حالا خمیرها را با اسپری آب مرطوب کنید و اندکی آرد بپاشید و با چاقوی تیز روی خمیر برش هایی ایجاد کنید.

اکنون نان را به مدت تقریبی 25-35 دقیقه در فر بپزید.

منبع: شور و شیرین

بیشتر بخوانید:

نان کدو حلوایی

آموزش پخت انواع نان

 

 

برچسب ها: پخت نان، روش تهیه نان، آشپزباشی، طرز پخت نان، زندگی آنلاین، نان خانگی، شور و شیرین، نان لبو، نان لبو و عسل، دستور تهیه نان، روش پخت نان تعداد بازديد: 868 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این نان چیست؟

فیلم روز
تصویر روز