Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 1 اردیبهشت 1403 - 00:51

1
آذر
نان کدو حلوایی

نان کدو حلوایی

مایه خمیر، آب و عسل را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید. آن‌گاه روی ظرف را بپوشانید و 10 دقیقه کنار بگذارید تا مایه خمیر فعال شود. آن‌گاه آرد را در کاسه مناسبی بریزید.

مریم امیری

 

مواد لازم برای حدود 18 عدد 

پودر مایه خمیر                                           1 قاشق چایخوری

آب ولرم                                                    150 میلی لیتر (دو سوم پیمانه)

عسل                                                       1 قاشق سوپخوری

آرد                                                           350گرم

شیر خشک                                                2 قاشق سوپخوری

نمک                                                         1 قاشق چایخوری

پودر دارچین                                                 یک دوم قاشق چایخوری

پودر رازیانه                                                 یک و یک چهارم  قاشق چایخوری

کدو حلوایی پخته و پوره کرده                          150گرم

روغن کنجد                                                  2 قاشق سوپخوری

روش‌ تهیه نان کدو حلوایی 

مایه خمیر، آب و عسل را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید. آن‌گاه روی ظرف را بپوشانید و 10 دقیقه کنار بگذارید تا مایه خمیر فعال شود.

آن‌گاه آرد را در کاسه مناسبی بریزید و شیر خشک، نمک، دارچین و رازیانه را به آن افزوده و مخلوط کنید.

اینک وسط این مواد حفره‌ای بسازید و کدو حلوایی و روغن کنجد را درون آن بریزید. حالا مواد را با هم مخلوط کنید تا خمیر مناسبی حاصل شد.

سپس خمیر را روی سطح آرد پاشیده ورز دهید و در کاسه چربکرده بگذارید.

رویش را بپوشانید و در جای گرم نگه دارید تا حجمش افزایش یابد.

اکنون های خمیر را با فشار دستتان بگیرید و چونه‌هایی به اندازه یک نارنگی از خمیر جدا کنید.

اینک هر بار یکی از آنها را کف دستتان قرار دهید و اندکی روی آن را تخت کنید و با استفاده از قیچی برش‌هائی روی خمیر ایجاد نمائید.

آن‌گاه خمیرها را در سینی شیرینی‌پزی (چربکرده) بچینید، رویش را بپوشانید و کنار بگذارید تا حجم خمیر دو برابر شود.

پس از 15 دقیقه، روی خمیرها زرده تخم‌مرغ بمالید و نان کدو حلوائی را به مدت تقریبی 20 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 190 درجه سانتیگراد بپزید.

منبع: شور و شیرین

 

برچسب ها: نان، پخت نان، آموزش پخت نان، نان خانگی، نان کدو حلوایی، دستور تهیه نان کدو حلوایی، پخت نان خانگی، روش تهیه نان کدو حلوایی تعداد بازديد: 641 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این نان چیست؟

فیلم روز
تصویر روز