به گزارش بیتوته نان سویا یکی از نانهای محبوب رژیم کتوژنیک است، البته شما میتوانید نان سویا را با انواع دستورهای متفاوت تهیه کنید. در صورتی که میخواهید یک نان نرم و خوشمزه و در عین حال مقوی داشته باشید بهتر است از دستورهایی که همراه با آرد گندم است استفاده کنید.
لوبیا سویا یا دانه سویا یکی از حبوبات است که امروزه به رایجترین مواد غذایی دردنیا تبدیل شده است.نان سویا معمولا از ترکیب آرد گندم و آرد سویا تهیه میشود که حاوی پروتئین و ویتامینهای E و B و ریز مغذیهای مفید برای پیشگیری از رشد و تکثیر سلولهای سرطانی است.
وجود استروژن و کلسیم در سویا برای اختلالات هورمونی زنان به خصوص بعد از یائسگی و پیشگیری از پوکی استخوان بسیار مفید است.نان با آرد سویا یکی از نانهای محبوب رژیم کتوژنیک است، نان سویا درصورتی که فقط با آرد سویا تهیه شده باشد یک نان کتو مقوی محسوب میشود. از آن جایی که رژیم کتوژنیک برای لاغری محبوبیت بسیار زیادی پیدا کرده است و با محدود کردن مصرف کربوهیدرات و استفاده از پروتئین و چربیهای سالم به کاهش وزن کمک میکند بنابراین در این رژیم نمیتونید از نان معمولی و برنج استفاده کنید و باید به دنبال جایگزینهای مناسب مثلا نان سویا باشد.
در صورتی که میخواید نان رژیمی سویا تهیه کنید توصیه میکنم نان کتو سویا را امتحان کنید.
بیشتر بخوانید:
نان بریوش + طرز تهیه
نان پوآچای شکلاتی
نان چاودار دانمارکی؛ با طعمی شگفت انگیز
مواد لازم نان با آرد سویا یا نان کتو سویا
آرد سویا ۲ پیمانه
خمیر مایه ۱ ق غ
شکر ۱ ق غ
روغن زیتون ۳ ق غ
آب ولرم ۱ پیمانه
تخم مرغ ۱ عدد
طرز تهیه نان با آرد سویا یا نان کتو سویا
خمیر مایه و شکر و آب ولرم را مخلوط کرده رویشان را بپوشایند و ۲۰ دقیقه در جایی گرم قرار دید تا عمل آید.
آرد سویا را الک کرده با نمک و تخم مرغ و خمیر مایه مخلوط کنید و ورز دید تا خمیر نرمی بدست اید.
روی خمری را با سلفون بپوشایند و ۱ ساعت در محلی گرم قرار دهید تا استراحت کند و حجمش زیاد شود.
کف سینی فر یا قالب لوف را کاغذ روغنی انداره و خمیر را رویش پهن کنید و در صورت تمایل کمی کنجد رویش بپاشید و به مدت ۲۰ دقیقه در فری که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم شده است قرار دهید تا بپزد.
بیشتر بخوانید:
پخت نان بربری در خانه ؛ نان محبوب ایرانی ها
نان تافتون را در منزل بپزید!
نان دارچینی ؛ یک نان با طعمی متفاوت و عالی برای صبحانه +طرز تهیه
مواد لازم نان سویا
آرد همه کاره یا آرد کیک ۸ پیمانه (یا یک کیلوگرم)
آب ولرم ۲ و یک هشتم پیمانه (یا ۵۰۰ میلی لیتر)
مایه خمیر یک قاشق غذاخوری به علاوه سه چهارم قاشق چایخوری (یا ۱۰ گرم)
دانه آجیلی سویا ۲۵۰ گرم
کره همدمای محیط و نرم ۴۰ گرم
شکر یک قاشق چایخوری
نمک یک قاشق غذاخوری به علاوه یک قاشق چایخوری (یا ۲۵ گرم)
طرز تهیه نان با سویا
دانههای سویا را با غذاساز خرد کنید طوری که زیر دندان حس شود.
شکر و مایه خمیر را مخلوط کرده و آب ولرم به آنها اضافه کنید و ۱۰ دقیقه رویش را بپوشانید تا کف کرده و عمل بیاید.
آرد و دانه سویا را مخلوط کنید.
مایه خمیر، کره و نمک را به آرد اضافه کنید و حدود ۱۰ دقیقه ورز دهید و سپس رویش را با سلفن بپوشانید و اجازه دهید ۱۰ دقیقه استراحت کنید.
خمیر را به شکل قالب لوف فرم داده داخل قالب یا در سینی فر که چرب و آردپاشی شده بگذارید و رویش را سلفون کشیده حدود ۱ ساعت در محلی گرم بگذارید حجمش دو برابر شود.
نان سویا را به مدت ۲۰ دقیقه در فری که از قبل با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد گرم شده، قرار دهید تا بپزد.
مواد لازم نان سویا
آرد سویا ۱۲۵ گرم
آرد گندم ۱۱۲۰ گرمایخوری
آب ولرم ۲ قاشق غذاخوری
شکر ۱ قاشق چایخوری
نمک ۱ قاشق غذاخوری
آب به میزان لازم
طرز تهیه نان سویا
این نان سویا از ترکیب ۹۰ درصد آرد گندم و ۱۰ درصد آرد سویا تهیه شده است.
شکر، خمیر مایه و آب ولرم را مخلوط کرده رویش را بپوشایند و در محلی گرم قراردهید تا عمل آید.
آرد گندم، آرد سویا و نمک را مخلوط کنید.
خمیر مایه را به همراه آب به مقدار لازم به آرد اضافه کنید و ورز دید تا جایی که خمیر به دست نچسبد.
روی خمیر را به مدت ۱ ساعت بپوشانید و در محلی گرم قرار دید تا حجمش ۲ برابر شود.
کف سینی فر یا قالب لوف را چرب کرده آرد پاشی کنید یا کاغذ روغنی بیندازید و نان را به شکل گرده داخل سینی فر بچینید یا این که به اندازه نصف قالب لوف خمیر را داخل قالب بگذارید.
روی خمیر را را بپوشانید تا نیم ساعت دیگر استراحت کند.
سپس به مدت ۲۰ دقیقه در فری که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم شده قرار دهید تا بپزد.