مواد لازم برای 12 برش
کره برای چرب کردن قالب......................... به میزان لازم
آرد معمولی............... 125 گرم
آرد ذرت............ 125
بیکینگپودر ................ 1 قاشق سوپخوری
نمک ...............یکدوم قاشق چایخوری
فلفل چیلی سبز ریز خرد کرده................. 1 عدد
پیازچه ریز خرد کرده............... 5 عدد
تخممرغ ................... 2 عدد
خامه ترش.................. 142 میلیلیتر
روغن آفتابگردان............. 125 میلیلیتر
بیشتربخوانید:
طرز تهیه نان باگت خانگی
جدول ارزش غذایی
کالری 179
کربوهیدرات10 گرم
چربی14 گرم
پروتئین 3 گرم
قند1 گرم
چربی اشباع شده3 گرم
سطح آشپزی با دقت
آماده سازی 15 دقیقه
پخت25 دقیقه
بیشتر بخوانید:
طرز تهیه نان روغنی برساق
نان زیره و سیاه دانه ؛ یک نان خوش عطر و بو
روشتهیه
کف یک قالب چهارگوش 20 سانتیمتری را با کره چرب کنید و کاغذ روغنی بیندازید در یک کاسه بزرگ آرد، آرد ذرت، بیکینگپودر و شکر را با هم مخلوط کنید. سپس فلفل و پیازچه را به مواد خشک اضافه کنید و خوب هم بزنید. در یک پارچ، تخممرغها را به همراه خامه ترش و روغن آفتابگردان بزنید. مخلوط را روی کاسه مواد خشک بریزید. همه مواد را به سرعت و به طور کامل مخلوط کنید. مایه آماده را داخل قالب آماده شده بریزید و روی آن را صاف کنید.
آن را در فر گرم کرده روی حرارت 200 درجه سانتیگراد یا 400 درجه فارنهایت و یا عدد 6 فرهای گازی به مدت 20-25 دقیقه قرار دهید تا پف کند و روی آن کمی طلایی رنگ شود. کمی که خنک شد، روی سینی مشبک فلزی گذاشته، چهارگوش ببرید و گرم سرو نمایید.
نکته:
در مرحله سوم میتوانید 125 گرم دانههای ذرت شیرین به مخلوط اضافه نمایید.