Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 04:07

3
فروردین
نان شويد توپُر

نان شويد توپُر

آب، شكر و مايه خمير را در كاسه كوچكي بريزيد و مخلوط كنيد. رويش را بپوشانيد و 10 دقيقه كنار بگذاريد تا مايه خمير فعال شود. آن‌گاه در ظرف ديگري، سير، شويد، تخم‌مرغ، نمك، فلفل، ماست، روغن زيتون، كره و مايه خمير ورآمده را بريزيد و مخلوط كنيد.

 آرزو گنجی :

 

مواد لازم برای 20 عدد

آب.................... 125 ميلي‌ليتر (يك دوم پيمانه)

شكر................. 1 قاشق چايخوري

مايه خمير ................1 قاشق سوپخوري

سير رنده كرده................ 1 حبه

شويد خرد كرده................. 70 گرم

تخم‌مرغ   ............... 1 عدد

نمك............... 1 قاشق چايخوري

فلفل............... يك‌چهارم قاشق چايخوري

ماست............... 3 قاشق سوپخوري

روغن زيتون................ 125 گرم

كره................ 30  گرم

آرد............... 400 گرم

 بیشتربخوانید:

طرز تهیه نان سبوس دار خانگی

 

 

مواد لازم مياني

پنير سفيدفتا .................100 گرم

پنير موزارلا............... 50 گرم

سيب‌زميني پخته و خرد كرده ................ 200 گرم

نمك و فلفل..................... به ميزان لازم

 بیشتر بخوانید:

 

 

روش‌تهیه

آب، شكر و مايه خمير را در كاسه كوچكي بريزيد و مخلوط كنيد. رويش را بپوشانيد و 10 دقيقه كنار بگذاريد تا مايه خمير فعال شود. آن‌گاه در ظرف ديگري، سير، شويد، تخم‌مرغ، نمك، فلفل، ماست، روغن زيتون، كره و مايه خمير ورآمده را بريزيد و مخلوط كنيد. سپس آرد را كم كم بيفزائيد تا خمير نرم و مناسبي به دست آيد. آن‌گاه خمير را روي سطح آرد پاشيده، ورز دهيد تا صاف و يكدست شود. بعد آن را در كاسة چربكرده بگذاريد، رويش را بپوشانيد و در حدود يك ساعت صبر كنيد تا حجم خمير 2 برابر شود. حالا هر بار از خمير چانه‌هائي به وزن 50 گرم برداريد و وسط آن به اندازة 1 قاشق سوپخوري از مواد مياني بگذاريد و دوباره خمير را به شكل توپ درآوريد. سپس آنها را در قالب چربكردة مافين قرار دهيد، رويش را بپوشانيد و 25 دقيقه كنار بگذاريد تا حجمشان افزايش يابد. اكنون نان شويد را به مدت تقريبي 25-30 دقيقه، در فر گرم كرده با دماي 190 درجة سانتيگراد بپزيد.

روش تهية مواد مياني: تمام مواد را با هم خوب مخلوط كنيد.

خواص  شوید

شوید بخورید تا لاغر ، سالم ، زیبا و سرحال شوید. از خواص شوید و خواص آب و تخم شوید در طب سنتی بسیار گفته شده است که البته مانند هر ماده خوراکی دیگری شوید مضراتی دارد.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: نان، نان شوید، نان رژیمی، طرز تهیه نان شوید تعداد بازديد: 392 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز