نیکی پاکبین
بادمجان از دسته خوراکی هایی است که بچه ها رغبتی به خوردن آن نشان نمی دهند.
قبل از اینکه راه حلی برای خوشمزه تر کردن بادمجان و انتخاب آن برای خورده شدن توسط بچه ها ارائه شود، بهتر است از همین ابتدا گفته شود که روش امروز ما بر پایه سرخ کردن است.
سالم خوری را می دانیم و همیشه آن را ترویج می دهیم اما قصد اصلی ما در این مقاله های دنباله دار پیداکردن روش هایی برای تمایل بچه ها به مصرف خوراکی هایی است که طعم آنها را دوست ندارند.
پس روش های مختلف امتحان می شوند تا خوراکی ها باب سلیقه کودکان شوند.
بچه ها را برای همکاری صدا کنید برای آنها از بادمجان تصویری بسازید مثلا یک نفر که کلاه سبزی روی سرش گذاشته است.
می توانید پوستگیری به آنها دهید تا با کندن پوست بادمجان طرح هایی روی آن در بیاورند.
مواد لازم
آرد گندم 100 گرم
نمک نصف قاشق چایخوری
آب گازدار 100 میلی لیتر
بادمجان باریک (که برشهایی به قطر 5 میلیمتر به آن دادهاید) دو عدد
روغن برای سرخ کردن مقداری
روش تهیه بادمجان سوخاری
آرد و نمک را در ظرفی با هم مخلوط نمایید. آرام آرام آب را هم اضافه نمایید و خوب بهم بزنید تا مخلوط یکنواختی حاصل شود.
این مرحله را هم می توانید به عهده ی بچه ها بگذارید تا انجام دهند و از آشپزی لذت ببرند.
بچه های بزرگتر و با دقت تر می توانند بادمجان ها را برش دهند. البته اگر از کارد به دست گرفتن آنها مطمئن هستید.
در این مرحاه چون با روغن داغ سرو کار دارید بهتر است بچه های کوچکتر را به بیرون از آشپزخانه هدایت کنید مثلا به آنها بگویید با پوست بادمجان ها شکلی بسازند.
حال مقداری روغن را در داخل تابه بریزید و داغ که شد بادمجان های برش داده شده را درون خمیر بزنید و داخل تابه سرخ نمایید.
بادمجان ها را هم می توانید پوست گرفته و برش دهید هم می توانید با پوست برش دهید.
هرطرف که نارنجی شد آن را برگردانید تا روی دیگرش هم سرخ شود. سپس آنها را بیرون آورید و اجازه دهید روغن اضافی آنها خارج شود.
خنک که شدند آماده سرو می باشند با کمی ماست و نعنا یا سس چیلی بسیار لذیذ و خوشمزه اند. بچه ها را صدا کنید. غذا آماده است.