Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 05:44

28
تیر
وظایف تازه پدرها (1)

وظایف تازه پدرها (1)

بخش اول- بسیاری از ما تصور می‌کنیم بارداری دورانی است که تنها بر زندگی مادر تاثیر می‌گذارد و این مادر است که باید در رویه عادی خود تغییراتی ایجاد کند.

تحريريه زندگی آنلاین- گروه كودك سالم

 

 

بسیاری از ما تصور می‌کنیم بارداری دورانی است که تنها بر زندگی مادر تاثیر می‌گذارد و این مادر است که باید در رویه عادی خود تغییراتی ایجاد کند و همچنین با تغییرات غیر ارادی نظیر تغییر در اندام، ظاهر، احساسات و... مواجه شود. به همین دلیل هم بسیاری از مسئولیت‌های مربوط به این دوران بر دوش مادر گذاشته می‌شود.

اما آیا چنین توقعی از خانمی که خود به دلیل تغییرات مذکور با مشکلات بسیاری مواجه است به جا است؟ در این میان، نقش پدر در کاهش استرس مادر چقدر است؟ آیا خود پدرها در این دوران دچار تغییر در احساس می‌شوند؟ نقش پدر در کنترل شرایط پس از تولد نوزاد چیست؟ در ادامه به این مطالب بیشتر می‌پردازیم.

 تغییرات و ترس‌ها

باردار شدن زن علاوه برای خود او، برای همسر او نیز نگرانی‌هایی به همراه دارد. مهمترین پرسشی که هر مردی پس از مطلع شدن از بارداری همسرش با آن مواجه می‌شود این است: «آیا من می‌توانم زندگی همسر و فرزندم را تامین کنم و به طور کامل از آن‌ها محافظت کنم؟».

با اولین بارداری زن، مرد باید خود را برای تغییرات زیادی آماده کند. او باید بیش از پیش قوی باشد؛ هم از لحاظ مالی و هم از لحاظ عاطفی. یکی دیگر از ترس‌هایی که مردها با آن مواجه می‌شوند، ترس از در خطر افتادن سلامت همسر یا فرزندشان است. تولد فرزند یک تجربه جدید است که می‌تواند برای هر فردی استرس ایجاد کند. همچنین بسیاری از آقایان نگران رابطه خود با همسرشان در طول دوران بارداری و پس از تولد نوزاد هستند.

هرچند همه این مسائل می‌توانند زندگی یک فرد را بسیار پیچیده کنند و آرامش او را مختل کنند، اما توجه داشته باشید که این نگرانی‌ها در خانم‌ها چند برابر آقایان است. علاوه بر نگرانی‌ها و فشارهای روحی، خانم‌ها با تغییرات فیزیکی گسترده ای نیز مواجه می‌شوند.

به همین دلیل است که از آقایان انتظار می‌رود در این فرایند همراه همسرشان باشند و با او همکاری کنند. این همکاری‌ها علاوه بر اینکه فشار موجود بر مادر را کم کرده و موجب بهبود کلی روابط زن و شوهر می‌شود، به افزایش آرامش مرد نیز کمک می‌کند.

 به آقایان پیشنهاد می‌کنیم

 برای معاینات پیش از تولد نوزاد و دوران بارداری، همسرتان را همراهی کنید. قلب جنین از هفته پنجم شروع به تپش می‌کند و شما می‌توانید میان هفته هفتم الی دوازدهم به کمک ابزارهای فراصوت صدای قلب فرزندتان را بشنوید. همچنین در هفته‌های بعد می‌توانيد از طریق سونوگرافی دست‌ها، پاها، سر و سایر اعضای بدن نوزاد را ببینید.

این کار علاوه بر اینکه هیجان انگیز و لذت بخش است، به افزایش آرامش همسرتان نیز کمک می‌کند و بر سلامت کلی خود او و فرزندتان نیز تاثیر می‌گذارد.

 در رابطه با دوران بارداری، فرایند رشد جنین در هفته‌های مختلف، فرایند تولد نوزاد و رشد او پس از تولد در میان کتاب‌ها، اینترنت و مقالات جستجو کنید. افزایش اطلاعات به کاهش استرس شما و همسرتان کمک زیادی می‌کند.

 برای آینده فرزندتان از همین حالا برنامه ریزی کنید. با همسرتان در رابطه با شرایط مالی فعلی خود صحبت کنید، از انتظارات و امیدهای خود برای او صحبت کنید و نظر او را جویا شوید. همه ما می‌دانیم که افراد موفق، افراد هدفمند هستند.

تعیین اهداف کوتاه و بلند مدت به زندگی شما نظم می‌دهد و همین نظم نهایتا آرامش شما را افزایش می‌دهد. از همان زمانی که متوجه باردار بودن همسرتان می‌شوید، هر هفته مقداری پول پس انداز کنید. این پس اندازها نهایتا بسیار کارآمد خواهند بود.

 در کلاس‌هایی که اطلاعات شما را در رابطه با دوران بارداری و نحوه تولد نوزاد افزایش می‌دهند شرکت کنید. این کلاس‌ها به شما کمک می‌کنند علاوه بر نوع زایمان، بهترین پزشک و بیمارستان را نیز انتخاب کنید...

 

 

 

برای خواندن بخش دوم - وظایف تازه پدرها- اینجا کلیک کنید.

 

برچسب ها: استرس، تولد نوزاد، بارداری، سونوگرافی، دوران بارداری، استرس پدران تعداد بازديد: 1561 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز