Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 22 اردیبهشت 1403 - 07:02

7
خرداد
گوش نوزادان را سوراخ کنیم یانه؟

گوش نوزادان را سوراخ کنیم یانه؟

سوراخ کردن گوش کودکان شاید کار درستی نباشد و موجب آسیب رساندن به آنها شود

به گزارش روزیاتو : آکادمی طب اطفال آمریکا می گوید والدینی که قصد سوراخ کردن گوش های نوزاد دختر خود برای انداختن گوشواره را دارند، باید دست کم تا شش ماهگی فرزند خود صبر کنند. گرچه این توصیه اغلب در میان والدین مورد بحث بوده، اما نمی توان انکار کرد که سوراخ کردن گوش نوزادان مضراتی دارد.

در ادامه می خواهیم ببینیم چرا بهتر است گوش نوزاد خود را سوراخ نکنید.

بیشتربخوانید:

نکات مهم در سوراخ کردن گوش کودکان

 

1- می تواند واقعاً به آن ها آسیب وارد کند

سوراخ کردن گوش ها در هر سنی دردناک است، اما این همه ی ماجرا نیست. وقتی گوش نوزادتان را سوراخ می کنید، ممکن است جایش قرمز و حساس شود. تا زمانی که زخم آن تازه است نباید به آن دست زده شود. با این حال، نوزادان غیر قابل پیش بینی هستند و ممکن است سعی کنند به گوشواره ی خود دست بزنند و آن را بکشند. علاوه بر این، اگر گوشواره به گونه ای باشد که به راحتی قابل جدا شدن باشد ممکن است نوزادتان آن را در دهان خود بگذارد، امری که می تواند جان فرزندتان را به خطر بیاندازد.

2- لطفا شما به جای فرزندتان تصمیم نگیرید

گرچه این تماماً به والدین یک نوزاد بستگی دارد که بخواهند گوش فرزندشان را سوراخ کنند یا نه، اما این ریسک وجود دارد که وقتی فرزندتان بزرگ شد آن را دوست نداشته باشد. از آنجایی که سوراخ کردن گوش در همه ی سنین به یک اندازه دردناک است، شاید بهتر باشد اجازه دهید فرزندتان وقتی بزرگ تر شد و خودش توانایی مراقبت از سوراخ های گوشش را پیدا کرد، شخصاً در این مورد تصمیم بگیرد.

بیشتربخوانید:

مراقبت از گوش بعد از سوراخ کردن

3- ممکن است همیشگی باشد

گرچه این اتفاق همیشگی نیست اما گاهی جای زخم سوراخ گوش باقی می ماند و سوراخ دائمی می شود. اگر کودک تان وقتی بزرگ شد و سوراخ گوش هایش را دوست نداشت، این سوراخ دائمی ممکن است مشکل ساز شود.

4- ممکن است عفونت کند

حتی با رعایت تمامی اقدامات پیشگیرانه هم سوراخ کردن گوش نوزادان همواره با خطر عفونت همراه است مگر آنکه این کار کاملاً به درستی صورت بگیرد. اگر گوش به درستی تمیز نشده باشد، سوراخ کردن گوش فرزندتان ممکن است با درد، چرک و ورم همراه یا حتی منجر به کلوئید یا همان ایجاد گوشت اضافه شود. توصیه می شود گوشواره را تا دست کم ۶ هفته بعد از سوراخ کردن گوش درنیاورید.

برچسب ها: کودکان، سوراخ کردن گوش، گوشواره، عفونت گوش، گوش تعداد بازديد: 601 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز