تحریریه زندگی آنلاین - گروه کودک
9 تا 12 ماه
مواد لازم
سینه مرغ 340 گرم
هویج 3 عدد متوسط
سیبزمینی 2 عدد متوسط
کرفس 2 ساقه
پیاز 1 عدد متوسط
قارچ خرد کرده یک دوم پیمانه
سیر 1 حبه
رزماری تازه 2 قاشق چایخوری
پودر مریم گلی 1 قاشق چایخوری
آب مرغ 1 پیمانه
آرد 1 قاشق سوپخوری
روغن زیتون 3 قاشق سوپخوری
روش تهیه
مرغ را بپزید و آن را تکه تکه کنید.
سپس هویج، سیبزمینی، کرفس، پیاز و قارچ را خرد کنید و در قابلمه مناسبی بریزید و از آب مرغ پخته شده رویش بریزید و آن را روی حرارت متوسط قرار دهید تا بپزد.
حالا سیر، رزماری و مریمگلی را بیفزایید و 1 تا 2 دقیقه دیگر بپزید تا معطر شود و مرغ پخته را بیفزایید.
مخلوط را روی حرارت متوسط به جوش بیاورید و 15 تا 20 دقیقه صبر کنید تا به آرامی بجوشد و سبزیجات کاملا نرم شوند.
در این هنگام، در ظرف کوچکی، آرد و روغن زیتون را بریزید. اکنون آن را 1 تا 2 دقیقه روی حرارت متوسط تفت دهید و هم بزنید.
سپس 1 پیمانه آب مرغ را به آن اضافه کنید و به جوش بیاورید تا کم کم شروع به غلیظ شدن کند.
حالا این مخلوط را به سوپ اضافه کنید و صبر کنید تا 5 دقیقه دیگر به آرامی بجوشد تا سوپ کمی غلیظ شود.
اگر سوپ خیلی غلیظ است، کمی آب مرغ به آن بیفزایید.