تحریریه زندگی آنلاین - گروه کودک
12 تا 24 ماه
مواد لازم برای 4 تا 6 نفر
روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری
پیاز خرد کرده 1 عدد متوسط
سیر له کرده 4 حبه
زنجبیل پوست گرفته و رنده کرده یک دوم قاشق چایخوری
هویج پوست گرفته و خرد کرده 900 گرم
آب سبزیجات 6 پیمانه
جعفری خرد کرده به مقدار لازم
روش تهیه سوپ هویج و زنجبیل
روغن زیتون را در قابلمه بریزید و گرم کنید. پیاز را در آن تفت دهید.
سپس سیر و زنجبیل را بیفزایید و 1 تا 2 دقیقه تفت دهید تا عطر آن به مشام برسد.
آنگاه هویج و آب سبزیجات را اضافه کنید و بپزید.
حالا حرارت را کم کنید، در ظرف را بگذارید و 15 دقیقه بپزید.
هر 5 دقیقه آن را هم بزنید. تا زمانی که هویج نرم شود، به پختن ادامه دهید.
اکنون سوپ را در مخلوطکن بریزید تا پوره شود.
سوپ را با جعفری بیارایید.