تحریریه زندگی آنلاین – گروه کودک :
مواد لازم :
سیبزمینی............400 گرم
گلکلم.........400 گرم
فیله ماهی.........250 گرم
تخممرغ..........2 عدد
پنیر پارمسان..........40 گرم
جعفری خرد کرده.........1 قاشق سوپخوری
جوز هندی..........به مقدار کم
آرد سوخاری.........1 پیمانه
بیشتربخوانید:
کروکت سیب زمینی ، عدس و هویج
مواد لازم برای تزئین
زیتون سیاه............2 عدد
فلفل دلمهای سبز...........1 عدد
طرز تهیه :
پوست سیبزمینیها را بگیرید و در آب جوش 20 دقیقه بپزید. آنگاه گلکلم را 15 دقیقه بخارپز کنید. سپس فیله ماهی را به بخارپز اضافه نمایید و 5 دقیقه دیگر بپزید. حالا سیبزمینی را در ظرف بزرگی پوره کنید، گلکلم و ماهی را نیز افزوده و با چنگال له نمایید. اکنون یک تخممرغ کامل و 1 زرده تخممرغ را اضافه کنید (1 سفیده تخممرغ را برای بعد نگه دارید.) آنگاه پنیر رنده کرده، جعفری و جوز هندی را بیفزایید و خوب مخلوط کنید. روی ظرف را با کاور پلاستیکی بپوشانید و 30 دقیقه در یخچال قرار دهید. سفیده تخممرغ را در ظرفی بریزید و چند ثانیه با چنگال هم بزنید. آرد سوخاری را نیز در ظرف مناسبی بریزید. حالا مخلوط ماهی را از یخچال خارج کنید. هر بار از آن به اندازه یک قاشق سوپخوری بردارید و با دستهایتان به صورت استوانههایی به آنها شکل دهید. در انتها کروکتها را با سفیده تخممرغ آغشته کرده و در آرد سوخاری فرو کنید. روی سینی فر را کاغذ روغنی بیندازید و کروکتها را در سینی بچینید.آنها را همانند تصویر، با زیتون و فلفل دلمهای تزئین کنید. اکنون سینی را در فر قرار دهید و 20 دقیقه با حرارت 180 درجهسانتیگراد بپزید.
بیشتربخوانید:
طرز تهیه گراتن سیبزمینی با گوشت چرخکرده