تحریریه زندگی آنلاین – گروه کودک :
مواد لازم :
سیبزمینی............600 گرم
روغن زیتون..........2 قاشق سوپخوری
پودر سیر..........1 قاشق چایخوری
پودر فلفل..............به مقدار کم
جعفری یا گشنیز...........به مقدار لازم
بیشتربخوانید:
سیب زمینی شکوفه ای+ طرز تهیه
طرز تهیه :
فر را از قبل با حرارت 200 درجه سانتیگراد گرم کنید. در ظرف مناسبی آب ریخته و سیبزمینی را در آن بریزید. سیبزمینی را حدود 15 تا 20 دقیقه بپزید تا نرم شود. آنگاه آبکشی کنید و 5 دقیقه صبر نمایید تا کمی خنک شود. سپس سیبزمینیها را در سینی فر قرار دهید. از یک لیوان بزرگ استفاده کنید تا سیبزمینیها مقداری صاف شوند. توجه داشته باشید که خیلی نازک نشوند، وگرنه ممکن است راحتتر از هم جدا شوند. در ظرف مناسبی، روغن زیتون و پودر سیر را مخلوط کنید و از آن، روی دو طرف سیبزمینی بمالید. حالا روی سیبزمینیها کمی فلفل بریزید. اکنون سینی را 40 تا 50 دقیقه در فر قرار دهید. وسط پخت، سیبزمینیها را برگردانید تا هر دو طرف خوب طلایی و ترد شود. روی سیبزمینیها را با جعفری یا گشنیز یا هر سبزی دیگری تزئین نمایید.
بیشتربخوانید:
طرز تهیه چیکن پیکاتا