Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 5 آبان 1403 - 10:08

3
آبان
لقمه‌های بادمجانی

لقمه‌های بادمجانی

فر را از قبل با حرارت 180 درجه سانتیگراد گرم کنید. کره را در ظرف مناسبی بگذارید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا آب شود. سپس از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا خنک شود.

تحریریه زندگی آنلاین – گروه کودک :

 

مواد لازم:

جو پرک...........200 گرم

بادمجان.........1 عدد متوسط

هویج رنده کرده.............2 عدد متوسط

اسفناج خرد کرده تازه..............1 مشت

تخم‌مرغ زده شده............3 عدد

پنیر چدار رنده کرده.............130 گرم

کره...........100 گرم

سبزیجات معطر خشک...........3 قاشق چایخوری

تخم آفتابگردان و کدو خرد کرده (در صورت تمایل)...............1 قاشق سوپخوری

بیشتر بخوانید:

خورش سیرابیج گیلانی + طرز تهیه

 طرز تهیه خورش قیمه با قارچ

 

 

 

طرز تهیه:

فر را از قبل با حرارت 180 درجه سانتیگراد گرم کنید. کره را در ظرف مناسبی بگذارید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا آب شود. سپس از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا خنک شود.

آن‌گاه پوست بادمجان را گرفته و رنده کنید. آب اضافی آن را با استفاده از دست یا حوله آشپزخانه بگیرید. حالا بادمجان را همراه با هویج و اسفناج در ظرف مناسبی بریزید و جو پرک و پنیر را به آن بیفزایید و خوب مخلوط کنید.

اکنون تخم‌مرغ زده شده را همراه با کره آب‌کرده اضافه نمایید و سبزیجات خشک معطر و دانه‌ها را روی آن بریزید و خوب مخلوط کنید.

آن‌گاه مخلوط را به سینی فر منتقل کنید، با یک قاشق آن را فشار دهید و 20 دقیقه در فر بپزید تا نرم و طلایی شود. سپس به آرامی از فر خارج کنید و بعد از خنک شدن، برش بزنید.

تعداد بازديد: 41 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز