Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 9 آبان 1403 - 06:19

27
تیر
ناگت بدون گوشت

ناگت بدون گوشت

سیب‌زمینی‌ها را پوست بگیرید و ریز خرد کنید، برای 15 تا 20 دقیقه در آب جوش بپزید تا نرم شود. آن‌گاه از آب خارج کنید و بگذارید کمی خنک شود. نخود، سیب‌زمینی، نان، آرد سوخاری، تخم‌مرغ، پنیر پارمسان و آویشن را در دستگاه غذاساز بریزید

تحریریه زندگی آنلاین – گروه کودک :

 

مواد لازم:

نخود پخته............350 گرم

سیب‌زمینی..........3 عدد کوچک

نان تست...........1 برش

آرد سوخاری............3 قاشق سوپخوری

تخم‌مرغ..........1 عدد متوسط

پنیر پارمسان رنده شده...............یک‌چهارم پیمانه

آویشن...............1 قاشق سوپخوری

روغن زیتون.............  3 سوپخوری

بیشتر بخوانید:

ناگت مرغ با سس گوجه فرنگی

ناگت مرغ خانگی + طرز تهیه‌

 

 

 

مواد لازم برای روی ناگت‌ها

آرد سوخاری...........یک و نیم پیمانه

پنیر پارمسان............2 قاشق سوپخوری

پاپریکا.............1 قاشق چایخوری

 

طرز تهیه :

سیب‌زمینی‌ها را پوست بگیرید و ریز خرد کنید، برای 15 تا 20 دقیقه در آب جوش بپزید تا نرم شود. آن‌گاه از آب خارج کنید و بگذارید کمی خنک شود. نخود، سیب‌زمینی، نان، آرد سوخاری، تخم‌مرغ، پنیر پارمسان و آویشن را در دستگاه غذاساز بریزید تا یک خمیر یکدست غلیظ به دست بیاید. یک و نیم پیمانه آرد سوخاری را با پنیر پارمسان و پاپریکا مخلوط کنید. سپس 1 قاشق سوپخوری از مخلوط نخود بردارید و آن را با مخلوط  پودر سوخاری آغشته کنید تا کامل روی آن را بپوشاند. حالا با دست‌هایتان ناگت‌ها را به شکل گرد، بیضی یا استوانه‌ای حالت بدهید. اکنون روی سینی فر را کاغذ بکشید، ناگت‌ها را روی آن بچینید و رویش روغن زیتون بمالید و 10 دقیقه در فر از قبل گرم شده با حرارت 400 درجه فارنهایت بپزید. حالا آنها را برگردانید و 10 تا 20 دقیقه دیگر بپزید.

تعداد بازديد: 74 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز