Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 28 تیر 1403 - 07:57

19
تیر
پاستا با براکلی و سس بادام هندی

پاستا با براکلی و سس بادام هندی

بادام هندی را چند ساعت در آب خیس کرده و بعد آبکش نمایید. آن‌گاه بادام هندی، شیر، 1 حبه سیر و روغن زیتون را در دستگاه غذاساز بریزید و مخلوط کنید. سپس در تابه‌ای 2 قاشق سوپخوری روغن زیتون و 3 حبه سیر له کرده بریزید

تحریریه زندگی آنلاین – گروه کودک :

 

مواد لازم:

بادام هندی..............150 گرم

شیر............125 میلی‌لیتر

سیر..........4 حبه

گلچه‌های براکلی............350 گرم

روغن زیتون...........70 میلی‌لیتر

روغن زیتون...........  2 قاشق سوپخوری

زردچوبه...........1 قاشق چایخوری

پاستا............500 گرم

پنیر پارمسان رنده کرده..............1 قاشق سوپخوری

بیشتربخوانید:

طرز تهیه پاستا پستو بدون مرغ

 

 

طرز تهیه :

بادام هندی را چند ساعت در آب خیس کرده و بعد آبکش نمایید. آن‌گاه بادام هندی، شیر، 1 حبه سیر و روغن زیتون را در دستگاه غذاساز بریزید و مخلوط کنید. سپس در تابه‌ای 2 قاشق سوپخوری روغن زیتون  و 3 حبه سیر له کرده بریزید و 1 دقیقه روی حرارت متوسط قرار دهید. حالا براکلی و زردچوبه را بیفزایید و حدود 10 دقیقه تفت دهید تا نرم شود. اکنون پاستا را به مقدار کافی آب جوش اضافه کنید. یک پیمانه از آب در حال جوش را کنار بگذارید تا در صورت نیاز برای رقیق کردن سس از آن استفاده کنید.براکلی و سس را روی پاستا بریزید و روی آن پنیر بپاشید.

 بیشتربخوانید:

تعداد بازديد: 29 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز