Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 17 اردیبهشت 1403 - 23:28

22
فروردین
گلابی دارچینی

گلابی دارچینی

گلابی‌ها را به اندازه دلخواه خرد کنید (در صورت دلخواه می‌توانید پوست گلابی ها را هم بگیرید). کره را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا آب شود. گلابی را در آن بریزید، درِ ظرف را بگذارید و حدود 15 تا 20 دقیقه تفت دهید تا نرم شود.

تحریریه زندگی آنلاین – گروه کودک :

 

مواد لازم

گلابی............4 عدد متوسط

کره..............2 قاشق سوپخوری

دارچین ............یک‌چهارم قاشق چایخوری

بیشتربخوانید:

 

طرز تهیه

گلابی‌ها را به اندازه دلخواه خرد کنید (در صورت دلخواه می‌توانید پوست گلابی ها را هم بگیرید). کره را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا آب شود. گلابی را در آن بریزید، درِ ظرف را بگذارید و حدود 15 تا 20 دقیقه تفت دهید تا نرم شود. این زمان می‌تواند برای انواع گلابی متفاوت باشد. هر چه گلابی‌ها رسیده‌تر باشند، زودتر می‌پزند.

حالا دارچین را روی آن بپاشید و به صورت گرم یا سرد میل نمایید.

بیشتر بخوانید:

طرز تهیه‌ی شیرینی گوشفیل خانگی

 

تعداد بازديد: 60 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست ؟

فیلم روز
تصویر روز