Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 02:32

26
دی
جو دو سر با سیب و دارچین

جو دو سر با سیب و دارچین

یک و نیم پیمانه آب در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت قرار دهید. وقتی شروع به جوشیدن کرد، حرارت را کم کنید، تمام مواد لازم را به جز شیر و مواد رویه اضافه کنید و حدود 10 دقیقه بپزید

 تحریریه زندگی آنلاین – گروه کودک:

 

موادلازم

کشمش..................یک‌دوم پیمانه

سیب رنده کرده..................یک‌دوم پیمانه

جو دوسر پرک.............1 پیمانه

دارچین..............1 قاشق چایخوری

وانیل..............1 قاشق چایخوری

شیر..................یک‌دوم پیمانه

مغزها، عسل یا دانه چیا..................برای رویه

بیشتربخوانید:

طرز تهیه نان کاکولی ؛ نان سنتی چهارمحال و بختیاری

طرز تهیه بلینی؛ پنکیک های سرخ شده

 

 

 

 

طرز تهیه

یک و نیم پیمانه آب در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت قرار دهید. وقتی شروع به جوشیدن کرد، حرارت را کم کنید، تمام مواد لازم را به جز شیر و مواد رویه اضافه کنید و حدود 10 دقیقه بپزید. گاهی هم بزنید تا جو نرم و آب جذب شود. آن گاه درِ ظرف را بگذارید و از روی حرارت بردارید و 5 دقیقه کنار بگذارید. سپس شیر را بیفزایید و مواد رویه را روی آن بریزید.

بیشتربخوانید:

دستور پخت کوکو با طعم متفاوت برنجی

پنکیک صبحانه به سبک کلاسیک

 

 

 

  

برچسب ها: سیب، شیر، عسل، کشمش، وانیل، جو دو سر تعداد بازديد: 108 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز