تحریریه زندگی آنلاین – گروه کودک :
مواد لازم
روغن زیتون..................1 قاشق سوپخوری
فلفل سبز خرد کرده...............1 پیمانه
پیاز خرد کرده.................یک دوم پیمانه
سیر له کرده................. 3 حبه
گوجهفرنگی خردکرده و پخته...............700 گرم
پاستا پاپیونی..............200 گرم
لوبیا چشمبلبلی خیس خورده...................400 گرم
گشنیز خرد کرده.................1 تا 3 قاشق سوپخوری
سرکه سیب................1 قاشق چایخوری
شکر...............1 قاشق چایخوری
فلفل..................یکهشتم قاشق چایخوری
بیشتربخوانید:
طرز تهیه پاستا پستو بدون مرغ
طرز تهیه
در تابه مناسبی روغن را گرم کنید. آنگاه فلفل سبز، پیاز و سیر را تفت دهید تا پیاز نرم شود. سپس گوجهفرنگی را بیفزایید و آن را به جوش بیاورید. حدود 10 دقیقه صبر کنید تا بدون گذاشتن در، به آرامی بجوشد. در این هنگام، پاستا را مطابق با دستور نوشته شده بر روی آن بپزید. حالا بقیه مواد را به مخلوط گوجهفرنگی اضافه کنید و باز هم به جوش بیاورید. حرارت را کم کنید و 10 دقیقه بدون گذاشتن در صبر کنید تا به آرامی بجوشد. اکنون پاستا را آبکشی کنید و در ظرف مناسبی بریزید. سپس لوبیا چشمبلبلی را به آن بیفزایید.
بیشتربخوانید: