Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 9 اردیبهشت 1403 - 11:26

19
شهریور
پاستا با لوبیا چشم‌بلبلی

پاستا با لوبیا چشم‌بلبلی

در تابه مناسبی روغن را گرم کنید. آن‌گاه فلفل سبز، پیاز و سیر را تفت دهید تا پیاز نرم شود. سپس گوجه‌فرنگی را بیفزایید و آن را به جوش بیاورید. حدود 10 دقیقه صبر کنید تا بدون گذاشتن در، به آرامی بجوشد.

تحریریه زندگی آنلاین – گروه کودک :

 

مواد لازم

روغن زیتون..................1 قاشق سوپخوری

فلفل سبز خرد کرده...............1 پیمانه

پیاز خرد کرده.................یک دوم پیمانه

سیر له کرده................. 3 حبه

گوجه‌فرنگی خرد‌کرده و پخته...............700 گرم

پاستا پاپیونی..............200 گرم

لوبیا چشم‌بلبلی خیس خورده...................400 گرم

گشنیز خرد کرده.................1 تا 3 قاشق سوپخوری

سرکه سیب................1 قاشق چایخوری

شکر...............1 قاشق چایخوری

فلفل..................یک‌هشتم قاشق چایخوری

بیشتربخوانید:

طرز تهیه پاستا پستو بدون مرغ

 

 

 

طرز تهیه

در تابه مناسبی روغن را گرم کنید. آن‌گاه فلفل سبز، پیاز و سیر را تفت دهید تا پیاز نرم شود. سپس گوجه‌فرنگی را بیفزایید و آن را به جوش بیاورید. حدود 10 دقیقه صبر کنید تا بدون گذاشتن در، به آرامی بجوشد. در این هنگام، پاستا را مطابق با دستور نوشته شده بر روی آن بپزید. حالا بقیه مواد را به مخلوط گوجه‌فرنگی اضافه کنید و باز هم به جوش بیاورید. حرارت را کم کنید و 10 دقیقه بدون گذاشتن در صبر کنید تا به آرامی بجوشد. اکنون پاستا را آبکشی کنید و در ظرف مناسبی بریزید. سپس لوبیا چشم‌بلبلی را به آن بیفزایید.

 بیشتربخوانید:

برچسب ها: غذای کودک، پاستا، روغن زیتون، فلفل، سیر، طرز تهیه پاستا، گشنیز، لوبیا چشم بلبلی تعداد بازديد: 140 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز