Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 8 اردیبهشت 1403 - 23:51

16
شهریور
بروسکتای گوجه‌فرنگی و عدس

بروسکتای گوجه‌فرنگی و عدس

فر را با حرارت 180 درجه سانتیگراد گرم کنید. آنگاه روغن زیتون را روی یک طرف از برش‌های نان باگت بمالید و حدود 10 دقیقه بپزید. سپس گوجه‌فرنگی را ریز خرد کنید. تخم‌مرغ را روی حرارت متوسط نیمرو کنید

تحریریه زندگی آنلاین – گروه کودک :

 

مواد لازم

نان باگت...................10 برش

روغن زیتون............1 قاشق سوپخوری

تخم‌مرغ..........3 عدد

گوجه‌فرنگی کوچک.............10 عدد

عدس پخته............یک‌چهارم پیمانه

پنیر فتای خرد کرده.............2 قاشق سوپخوری

بیشتربخوانید:

طرز تهیه پیتزا گیاهی روسی

 

 

 

 

طرز تهیه

فر را با حرارت 180 درجه سانتیگراد گرم کنید. آنگاه روغن زیتون را روی یک طرف از برش‌های نان باگت بمالید و حدود 10 دقیقه بپزید. سپس گوجه‌فرنگی را ریز خرد کنید. تخم‌مرغ را روی حرارت متوسط نیمرو کنید. حالا روی هر برش باگت، تخم مرغ، گوجه‌فرنگی، عدس و پنیر بریزید.

بیشتربخوانید:

طرز تهیه چیکن پیکاتا

 

 

برچسب ها: غذای کودک، عدس، روغن زیتون، آموزش آشپزی، بروسکتا، پنیر فتا، طرز تهیه، نان باگت تعداد بازديد: 115 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز