Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 23 خرداد 1403 - 22:40

10
خرداد
مافین پاستا و پنیر

مافین پاستا و پنیر

فر را با حرارت 425 درجه فارنهایت روشن کنید. قالب 12‌تایی مافین را با کپسول‌های کاغذی بپوشانید. آنگاه داخل قالب‌ها را روغن اسپری کنید. سپس پاستا را مطابق دستور نوشته شده بر روی بسته آن بپزید، آبکشی کنید و کنار بگذارید.

تحریریه زندگی آنلاین گروه کودک :

 

مواد لازم

پاستای شکل‌دار.......................200 گرم

کره...................3 قاشق سوپخوری

آرد..................2 قاشق سوپخوری

فلفل..................یک‌چهارم قاشق چایخوری

شیر...................1 پیمانه

پنیر چدار رنده کرده................1 پیمانه

آرد سوخاری...................یک‌دوم پیمانه

جعفری خرد کرده............     1 قاشق سوپخوری

بیشتربخوانید:

طرز تهیه تارت دبل چاکلت

 

 

 

روش تهیه

فر را با حرارت 425 درجه فارنهایت روشن کنید. قالب 12‌تایی مافین را با کپسول‌های کاغذی بپوشانید. آنگاه داخل قالب‌ها را روغن اسپری کنید. سپس پاستا را مطابق دستور نوشته شده بر روی بسته آن بپزید، آبکشی کنید و کنار بگذارید. حالا در قابلمه مناسبی، 2 قاشق سوپخوری از کره را روی حرارت ملایم ذوب کنید. اکنون آرد و فلفل را بیفزایید و 1 تا 2 دقیقه هم بزنید تا غلیظ شود. آن گاه شیر را کم‌کم اضافه کنید. حرارت دهید تا به جوش بیاید. گاهی هم بزنید. سپس از روی حرارت بردارید و پنیر را بیفزایید. آن را به پاستا اضافه کنید و از مواد حاصل در قالب‌های مافین بریزید.

حالا بقیه کره را ذوب کرده و با آرد سوخاری و جعفری مخلوط کنید. آن را با قاشق روی مخلوط درون قالب‌ها بریزید و کمی فشار دهید. اکنون در فر بگذارید و حدود 20 دقیقه بپزید تا طلایی شود. 5 دقیقه قبل از سرو صبر کنید تا کمی خنک شود.

 بیشتربخوانید:

طرز تهیه پیتزا گیاهی روسی

طرز تهیه پیتزا شیکاگو؛ آمریکاییِ اصل

 

 

برچسب ها: آموزش آشپزی، مافین، کره، طرز تهیه پاستا، پنیر چدار، فستفود، مافین پاستا تعداد بازديد: 115 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز