Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 1 اردیبهشت 1403 - 06:25

5
اسفند
سیب‌زمینی ‌پر‌شده پنیری

سیب‌زمینی ‌پر‌شده پنیری

فر را از قبل با حرارت 200 درجه سانتیگراد گرم کنید. سیب‌زمینی‌ها را روی سینی قرار دهید، با چنگال سوراخ‌هایی در آنها ایجاد کنید و حدود 45 دقیقه در فر بپزید تا نرم شوند. حالا از فر خارج کنید تا خنک شوند.

تحریریه زندگی آنلاین – گروه کودک :

 

مواد لازم

سیب‌زمینی...............4 عدد متوسط

پیاز ریز خرد کرده..............1 عدد متوسط

پنیر چدار کم‌چرب رنده کرده.................یک‌دوم پیمانه

ذرت آبپز شده.................یک‌دوم پیمانه

فلفل قرمز خرد کرده.................یک‌دوم پیمانه

ماست..............2 قاشق سوپخوری

جعفری خرد کرده(برای تزئین)...................2 قاشق سوپخوری

بیشتربخوانید:

 

طرز تهیه

فر را از قبل با حرارت 200 درجه سانتیگراد گرم کنید. سیب‌زمینی‌ها را روی سینی قرار دهید، با چنگال سوراخ‌هایی در آنها ایجاد کنید و حدود 45 دقیقه در فر بپزید تا نرم شوند. حالا از فر خارج کنید تا خنک شوند. آن‌گاه حرارت را به 180 درجه سانتیگراد کاهش دهید. حالا سیب‌زمینی‌ها را به صورت طولی برش دهید و داخل هر نیمه را با دقت با اسکوپ خارج کنید. پوسته‌های سیب‌زمینی را کنار بگذارید. داخل سیب‌زمینی را با چنگال پوره کنید. سپس پیاز، پنیر، ذرت، فلفل و 1 قاشق غذاخوری ماست را بیفزایید و با هم مخلوط کنید. از مخلوط حاصل با قاشق بردارید و در پوسته سیب‌زمینی بریزید و به آرامی فشار دهید و کمی دیگر از مواد روی آن بریزید. حالا سیب‌زمینی‌ها را حدود 15 دقیقه دیگر به فر (با دمای کمتر) برگردانید تا گرم و روی آن طلایی شود. روی سیب‌زمینی‌ها را با ماست و جعفری تزئین کنید.

 بیشتربخوانید:

برچسب ها: ماست، ذرت، جعفری، سیب زمینی شکم پر، فلفل قرمز، پنیر چدار، طرز تهیه سیب زمینی پنیری تعداد بازديد: 193 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز