تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :
مواد لازم
فیله ماهی بدون پوست و استخوان................2 عدد
سیبزمینی خرد کرده..............2 عدد
شیر...............100 میلیلیتر
جو................50 گرم
پنیر چدار رنده کرده (در صورت تمایل)................40 گرم
سبزیجات دلخواه.................. (کدو، هویج، ذرت، نخود فرنگی، پیازچه و یا جعفری)
بیشتربخوانید:
طرز تهیه پاپس کیک به روش خانگی
طرز تهیه :
فر را از قبل با حرارت 180 درجه سانتیگراد گرم کنید. سیبزمینی را در ظرف مناسبی بریزید، روی آن را با آب سرد بپوشانید و به جوش بیاورید. آنگاه حرارت را کم کنید و حدود 10 دقیقه بپزید. در این هنگام فیله ماهی را در ظرف دیگری گذاشته، شیر را بیفزایید، درِ ظرف را بگذارید و 10 دقیقه صبر کنید به آرامی بپزد. سیبزمینیها را بعد از نرم شدن، از روی حرارت بردارید، آبکش و پوره کنید و کنار بگذارید. ماهی را در کاسهای بریزید و با چنگال ریشریش کنید. سپس پوره سیبزمینی را به آن بیفزایید و شیر را روی آنها بریزید و خوب هم بزنید. حالا سبزیجات دلخواه، جو و پنیر را اضافه کنید و خوب هم بزنید.
اکنون با دست از مخلوط حاصل، 12 تکه کوچک یا 6 تکه بزرگ بردارید، شکل بدهید و روی سینی فر که کاغذ انداختهاید، قرار دهید و 15 تا 20 دقیقه بپزید تا هر دو طرف طلایی شود.
سپس کیکهای ماهی را از فر خارج کنید و بگذارید خنک شوند. حالا آنها را به صورت ماهی و یا به شکلهای دلخواه تزئین کنید.
بیشتر بخوانید:
کیک هویج بدون نیاز به فر + دستور تهیه