تحریریه زندگی آنلاین- گروه کودک :
مواد لازم:
پودر سوخاری..................50 گرم
پنیر پارمسان رنده کرده...............25 گرم
روغن...............1 قاشق سوپخوری
میگو.................250 گرم
آرد................70 گرم
تخممرغ زده................. 1 عدد
بیشتربخوانید:
طرز تهیه دیپ داغ کوکتل میگو
طرز تهیه :
فر را با حرارت 220 درجه سانتیگراد گرم کنید. پودر سوخاری را در سینی فر بریزید و 2 تا 3 دقیقه بپزید تا کمی طلایی شود. سپس آن را کنار بگذارید. آنگاه پنیر پارمسان و روغن را به سینی اضافه و خوب مخلوط کنید. حالا میگوها را در آرد بغلتانید، در تخممرغ زده شده فرو ببرید، به مخلوط سوخاری آغشته کنید و روی طوری مخصوص گریل در سینی فر قرار دهید. آن را 5 تا 8 دقیقه بپزید تا کاملا بپزد و کمی طلایی شود.