Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 15:30

20
آبان
میگوی برشته

میگوی برشته

فر را با حرارت 220 درجه سانتیگراد گرم کنید. پودر سوخاری را در سینی فر بریزید و 2 تا 3 دقیقه بپزید تا کمی طلایی شود. سپس آن را کنار بگذارید. آن‌گاه پنیر پارمسان و روغن را به سینی اضافه و خوب مخلوط کنید.

تحریریه زندگی آنلاین-  گروه کودک :

 

مواد لازم:

پودر سوخاری..................50 گرم

پنیر پارمسان رنده کرده...............25 گرم

روغن...............1 قاشق سوپخوری

میگو.................250 گرم

آرد................70 گرم

تخم‌مرغ زده................. 1 عدد

بیشتربخوانید:

طرز تهیه دیپ داغ کوکتل میگو

 

 

 

طرز تهیه :

فر را با حرارت 220 درجه سانتیگراد گرم کنید. پودر سوخاری را در سینی فر بریزید و 2 تا 3 دقیقه بپزید تا کمی طلایی شود. سپس آن را کنار بگذارید. آن‌گاه پنیر پارمسان و روغن را به سینی اضافه و خوب مخلوط کنید. حالا میگوها را در آرد بغلتانید، در تخم‌مرغ زده شده فرو ببرید، به مخلوط سوخاری آغشته کنید و روی طوری مخصوص گریل در سینی فر قرار دهید. آن را 5 تا 8 دقیقه بپزید تا کاملا بپزد و کمی طلایی شود.

بیشتربخوانید:

برچسب ها: میگو، غذای دریایی، میگو سوخاری، مزه دار کردن میگو، گرفتن بوی میگو، پنیر پارمسان، طرز تهیه میگو تعداد بازديد: 173 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز