Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 11 آذر 1401 - 23:35

11
مهر
ناگت مرغ و پنیر

ناگت مرغ و پنیر

کره را در کاسه مناسبی بریزید. پودر سوخاری و پنیر را در کاسه دیگری بریزید و مخلوط کنید. آنگاه مرغ را ابتدا در کره و سپس در مخلوط پودر سوخاری بغلتانید.

تحریریه زندگی آنلاین – گروه کودک :

 

مواد لازم

کره آب کرده...............یک‌چهارم پیمانه

پودر سوخاری.................1 پیمانه

پنیر پارمسان رنده کرده.................یک‌دوم پیمانه

سینه مرغ خرد کرده....................نیم کیلوگرم

 بیشتربخوانید:

طرز تهیه ی ناگت سبزیجات با طعمی عالی

 

 

طرز تهیه

کره را در کاسه مناسبی بریزید. پودر سوخاری و پنیر را در کاسه دیگری بریزید و مخلوط کنید. آنگاه مرغ را ابتدا در کره و سپس در مخلوط پودر سوخاری بغلتانید.

حالا مرغ‌ها را در سینی فر به صورت یک لایه بچینید و حدود 15 تا 20 دقیقه در فر گرم کرده با حرارت 180 درجه سانتیگراد بپزید.

 بیشتر بخوانید:

ناگت مرغ با سس گوجه فرنگی

ناگت مرغ خانگی + طرز تهیه‌

 

 

 

برچسب ها: ناگت، پودر سوخاری، پنیر پارمسان، طرز تهیه ناگت مرغ تعداد بازديد: 65 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز