تحریریه زندگی آنلاین – گروه کودک :
مواد لازم :
پاستا صدفی..............2 قاشق سوپخوری
کدو حلوایی خرد کرده.............150 گرم
روغن مایع...............1 قاشق سوپخوری
گوجهفرنگی خرد کرده.............3 عدد متوسط
پنیر چدار رنده کرده..............30 گرم
بیشتر بخوانید:
پاستا آنکونا
طرز تهیه :
پاستا را مطابق دستورالعمل نوشته شده بر روی آن بپزید. کدو حلوایی را 10 دقیقه بخارپز کنید تا نرم شود. در این هنگام، روغن را در ظرف کوچکی بریزید و گوجهفرنگی را در آن تفت دهید تا نرم شود. آنگاه پنیر را به آن بیفزایید تا آب شود. حالا کدو حلوایی، گوجهفرنگی و پنیر را در مخلوطکن بریزید. اکنون پاستا را آبکش کنید و سس را روی آن بریزید.
بیشتربخوانید:
پوره سیب و انبه
طرز تهیه یک غذای گیاهی با ادویه کاری