تحریریه زندگی آنلاین – گروه کودک :
مواد لازم
روغن زیتون.................2 قاشق سوپخوری
پیاز خرد کرده.................2 عدد متوسط
هویج اسلایس کرده................2 عدد بزرگ
سیبزمینی خرد کرده...................نیم کیلوگرم
آب..................2 پیمانه
گوجهفرنگی پخته....................400 گرم
آب سبزیجات.................5/1 پیمانه
پودر سیر.................یک و نیم قاشق چایخوری
ریحان خشک کرده..................1 قاشق چایخوری
پاپریکا..................یک دوم قاشق چایخوری
شوید خشک....................یکچهارم قاشق چایخوری
فلفل................یکچهارم قاشق چایخوری
کدوی خرد کرده..................2 عدد متوسط
بیشتربخوانید:
طرز تهیه سوپ تمبر هندی
روش تهیه
روغن را در قابلمه بزرگی بریزید و روی حرارت قرار دهید. آنگاه پیاز و هویج را بیفزایید و حدود 5 دقیقه تفت دهید تا پیاز نرم شود. سپس سیبزمینی را اضافه کنید و 2 دقیقه بپزید. حالا آب، گوجهفرنگی، آب سبزیجات و ادویهها را بیفزایید و به جوش بیاورید. اکنون حرارت را کم کنید، درِ ظرف را بردارید و حدود 10 دقیقه صبر کنید تا به آرامی بجوشد تا سیبزمینی و هویج نرم شود. آنگاه کدو را بیفزایید و حدود 10 دقیقه دیگر بپزید تا سبزیجات نرم شود. حالا سوپ را پوره کنید. در صورت تمایل مقدار بیشتری آب سبزیجات بیفزایید تا به غلظت دلخواه برسد.
بیشتربخوانید:
سوپ سیرابی
سوپ کرفس