تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :
مواد لازم
روغن زیتون.................3 قاشق سوپخوری
پیاز خرد کرده................1 پیمانه
کلم رنده کرده.................4 پیمانه
سیر له کرده....................2 حبه
آب مرغ...................4 پیمانه
سیبزمینی خرد کرده................2 عدد متوسط
شلغم خرد کرده.....................1 عدد متوسط
فلفل.....................یکچهارم قاشق چایخوری
مرغ پخته و خرد کرده......................2 پیمانه
سرکه .....................1 قاشق سوپخوری
جعفری خردکرده برای تزئین.......................به مقدار لازم
بیشتربخوانید:
طرز تهیه آبگوشت مرغ با لپه
روش تهیه
روغن را در ظرف مناسبی بریزید و گرم کنید. آنگاه پیاز را بیفزایید و حدود 6 دقیقه آن را تفت دهید و هم بزنید. سپس کلم و سیر را اضافه کنید و حدود 6 دقیقه تفت بدهید تا کلم نرم شود. سپس آب مرغ، سیبزمینی، شلغم و فلفل را بیفزایید و به جوش آورید. حالا حرارت را کم کرده و صبر کنید تا 15 دقیقه به آرامی بجوشد. اکنون مرغ را اضافه کنید و حدود 5 دقیقه به پختن ادامه دهید تا سیبزمینی و شلغم نرم شوند. آنگاه از روی حرارت بردارید و سرکه را به آن بیفزایید. روی سوپ را با جعفری تزئین کنید.
بیشتربخوانید:
سوپ سیرابی
سوپ کرفس