تحریریه زندگی آنلاین – گروه کودک :
مواد لازم
مرغ بدون پوست و استخوان خرد کرده............... 400 گرم
فلفل سیاه.................به مقدار کم
پودر کاری.................2 قاشق چایخوری
روغن................2 قاشق سوپخوری
پیاز خرد کرده..................1 عدد متوسط
سیر له کرده..................2 حبه
زنجبیل تازه رنده کرده...............نیم قاشق سوپخوری
آب مرغ................2 پیمانه
نشاسته ذرت................1 قاشق سوپخوری
نخودفرنگی پخته.................1 پیمانه
ماست کمچرب.................یکچهارم پیمانه
گشنیز تازه خرد کرده...................یکچهارم پیمانه
بیشتربخوانید:
طرز تهیه خوراک گوجهفرنگی با ذرت
روش تهیه
روی مرغ، مقدار کمی نمک، فلفل و پودر کاری بپاشید. مقداری روغن در تابه بریزید و تکههای مرغ را در یک لایه در تابه بچینید و حدود 3 دقیقه بپزید و هم بزنید تا رنگ آنها تغییر کند. آنگاه مرغهای نیمه پخته را در کاسه مناسبی بریزید و آن را کنار بگذارید. سپس بقیه روغن را در تابه بریزید و پیاز را به آن بیفزایید و 5 دقیقه تفت دهید تا نرم شود. سپس سیر، زنجبیل و بقیه پودر کاری را اضافه کنید و یک دقیقه دیگر تفت بدهید. حالا آب مرغ و نشاسته ذرت را با همزن دستی بزنید تا نشاسته ذرت در آن حل شود. اکنون آن را به تابه اضافه کنید، به جوش بیاورید و بعد حرارت را کم کنید و حدود 5 دقیقه بپزید تا غلظت سس به حد مطلوب برسد. آنگاه نخودفرنگی و مرغ را به تابه بیفزایید، حرارت را کم کنید تا مرغ به طور کامل بپزد. بعد از خاموش کردن حرارت، ماست و گشنیز را اضافه کنید. این غذا را میتوانید همراه با برنج سرو نمایید.
بیشتربخوانید:
طرز تهیه خوراک لوبیا کباب رشتی؛ صبحانه خوشمزه گیلانی
طرز تهیه تاکو گیاهی مکزیکی