تحریریه زندگی آنلاین – گروه کودک :
مواد لازم
روغن زیتون.............1 قاشق سوپخوری
گوشت چرخکرده................500 گرم
قارچ خرد کرده...................200 گرم
پیاز خرد کرده........................یک دوم پیمانه
رب گوجهفرنگی....................به مقدار لازم
آب.....................1 پیمانه
فلفل..................به مقدار کم
پودر سیر.......................یکدوم قاشق چایخوری
پاستا فرمی.......................240 گرم
پنیر چدار رنده کرده....................یک دوم پیمانه
ریحان خرد کرده برای تزئین..................یک چهارم پیمانه
بیشتر بخوانید:
پاستا آنکونا
روش تهیه
روغن را در تابه مناسبی گرم کنید و گوشت، قارچ و پیاز را بیفزایید، هم بزنید و حدود 10 دقیقه بپزید تا رنگ گوشت عوض شود و بیشتر آب قارچ تبخیر شود. آنگاه رب گوجهفرنگی، آب، فلفل و پودر سیر را اضافه کنید. سپس پاستا را بیفزایید و آن را به جوش بیاورید. در ظرف را بگذارید، حرارت را کم کنید و 15 تا 20 دقیقه بپزید. یکی دو بار هم بزنید. وقتی پاستا نرم و بیشتر آب تبخیر شد، روی آن پنیر بریزید، در ظرف را بگذارید و 2 تا 3 دقیقه بپزید تا پنیر آب شود. پاستا را با ریحان تزئین کنید.
بیشتربخوانید:
پوره سیب و انبه